26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 13 Ekim 2023

Paraf Ringpay Başvuru Nasıl Yapılır – Paraf Yüzük Nasıl Alınır? 2024

Halkbank giyilebilir teknolojisi olan Ringpay yüzük kartını tanıttı. Büyük ilgi gören Ringpay yüzük kartın nasıl alınır 2024, başvuru nasıl yapılır, Paraf reklamında oynayan kadın Pelin Çift kimdir, Yüzük kart fiyatı nedir, halkbank paraf yüzükle ödeme detaylarını araştırdık, burada bulabilirsiniz.

Halkbank giyilebilir teknolojisi Paraf Yüzük Kart reklamı ile büyük ilgi topladı. Ringpay Yüzükle ödeme yapmak isteyen Halkbank müşterileri yüzük kart sahibi olmak için araştırmalara başladı.

Telefon ve Saat ile ödeme yöntemleriyle birlikte gelişen ödeme seçeneklerine bir yenisi daha eklendi. Devlet bankası Halkbank, Ringpay ile temassız ödeme yapılacağını duyurdu. Reklamda tanıtılan Siyah ve Beyaz yüzüğü parmağınızda takılı bir şekilde pos cihazına tuttuğunuz anda ödemeyi gerçekleştirebiliyorsunuz. Ödeme kolaylığı sağlayacak bu teknoloji yanında bazı sorunları da beraberinde getirse de büyük ilgi gördü.

Paraf Ringpay Nedir?

Halkbank tarafından hayata geçirilen kolay ödeme yöntemi Ringpay temassız ödemenin bulunduğu her yerde geçerli bir giyilebilir teknolojidir. Parmağınızı temassız ödemenin yapılacağı yere tuttuğunuzda ödemeyi sizin için yapar. Cüzdanınızdan kredi kartını çıkarmakla ve telefondan uygulamayı açmakla uğraşmazsınız.

Yüzüğü diğer ödeme yöntemlerinden ayıran özelliği şarj konusunda sıkıntı yaşamayacak olmanızdır. Ringpay ödeme şarj gerektirmez, bu sayede her zaman parmağınızda takılı olabilir.

Paraf Ringpay Özellikleri

  • Tek Tıkla Devre Dışı Bırakma Özelliği,
  • Hipoalerjenik –  Alerjik reaksiyonları minimize etmek için özel olarak geliştirilmiştir.
  • Çizilmeye ve kırılmaya karşı Dayanıklıdır.
  • Su geçirmez.
  • Ringpay uygulaması üzerinden harcamalarınızı kontrol edebilir, hayır kurumlarına bağışta bulabilirsiniz.
  • Her harcamanızda ödül puanlar kazanırsınız.
  • Yüzüğünüzü kaybettiğinizde bulana kadar hesabınızı askıya alabilirsiniz.
  • Şarj etmenizi gerek yoktur.

Paraf Ringpay Fiyatı Ne Kadar?

Alışverişte ödeme kolaylığı sağlayacak projesini hayata geçiren Halkbank’ın Ringpay yüzük fiyatı 750 TL olarak belirlenmiştir.

Paraf Ringpay Yüzük Başvuru Nasıl Yapılır

Halkbank tarafından geliştirilen Ringpay yüzükle ödeme yapmak isteyen vatandaşlar, öncelikle Halkbank müşterisi olmalıdır. Mevcut halkbank müşterileri banka kartı veya kredi kartının olması yetiyor. Halk Bankasına yüzük ölçünüz ile birlikte giderek başvuru yapabilirsiniz.

Paraf Reklamında Oynayan Kadın Pelin Çift Kimdir?

Kolay ödeme yöntemi olarak tanıtılan Paraf yüzük reklamında oynayan kadın Pelin Çift, Türk sunucu ve habercidir. 44 yaşındaki Pelin Çift, Galatasaray Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi mezunudur. TRT ekranlarında 3te3 yarışma programını sunmaktadır.

Yeni Başvuruları kaçırmamak için Sosyal Medya hesaplarımızı takip edin.

Telegram: https://t.me/egeetkinlik

Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Tiktokhttps://www.tiktok.com/@bakicelik92

Instagramhttps://www.instagram.com/basvuruprofesoru/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir