27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 13 Mart 2024

Şahsuvaroğlu Erzurum Yardım Başvurusu 2024

Şahsuvaroğlu Holding, Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda kolisi dağıtımı yapıyor. Şahsuvaroğlu Erzurum yardım başvurusu nasıl yapılır, Şahsuvaroğlu kimdir, Ramazan kolisi başvuru numarası 2024 detaylarına Ege Etkinlik sitemizden ulaşabilirsiniz.

Yardıma muhtaç insanlara ulaşmak ve onlara el uzatmak günümüzde toplumumuzun dayanışma kültürünü pekiştiren önemli bir görevdir. Şahsuvaroğlu Holding ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Söz konusu Erzurum olunca her alanda Erzurumluların yardımına koşan Şahsuvaroğlu, yıl boyunca sosyal yardımlaşma ruhuyla İstanbul ve Erzurum başta olmak üzere Türkiye Genelindeki dar gelirli ailelere gıda kolisi dağıtımı yapmaktadır. Otomotiv, sigorta ve turizm sektörlerinde hizmet veren Şahsuvaroğlu, destek söz konusu Erzurum olunca hiç tereddüt etmeden gerek adımı atmaktadır. Özellikle Ramazan ayında yaptığı yardımlarla adından söz ettiren holding şirketi 2024 yılında da binlerce ailenin ruhuna dokunacak. Bu sene 50 bin aileye yardım yapacak olan Şahsuvaroğlu yine gönülleri fethedecek.

Şahsuvaroğlu Yardım Şartları

Şahsuvaroğlu Holding, Erzurumlu hemşerilerine yönelik sosyal yardım projeleri düzenlemektedir. Gıda kolisi, eğitim desteği gibi önemli destekler vermektedir. Bu desteklerden yararlanmak isteyen ailelerin ekonomik durumu göz önüne alınmaktadır. Ailenin gelir durumu, hanede yaşayan kişi sayısı gözetilerek yardımlar yapılmaktadır.

Şahsuvaroğlu Yardım Başvurusu

Şahsuvaroğlu Holding, Ramazan ayında ve senenin belirli dönemlerinde Erzurumlu vatandaşlarına gıda kolisi yardımı yapmaktadır. Bu yardımlarını belediye, kaymakamlık ve sosyal yardım kuruluşları aracılığıyla yapmaktadır. Yardım başvurusuna ait henüz bir başvuru formu açılmamıştır. İlerleyen günlerde bu yönde bir çalışması olduğu takdirde yazımızı güncelleyeceğiz.

Şahsuvaroğlu Erzurum Gıda Kolisi

Şahsuvaroğlu özellikle Ramazan ayında sofraları şenlendiren yardımlarına devam ediyor. Ramazan ayında gerçekleştirilen yardımlar, bu mübarek ayın ruhuna uygun bir şekilde, yardıma muhtaç ailelere yapılmaktadır. Sağlıklı gıda ürünleri gıda kolileri aracılığıyla ailelere ulaştırılmaktadır.

Şahsuvaroğlu Holding Kimdir

Hacı Memet Şahsuvaroğlu tarafından 1966 yılında Erzurum’da atılan Şahsuvaroğlu Holding, Otomotiv, Araç Kiralama, Servis, Sigorta Aracılık Hizmetleri ve Turizm alanlarında hizmet vermektedir. Traktör ve yedek parça satışı ile serüven İstanbul’a taşınmış ve 2000’li yıllara kadar bir çok lokasyonda çeşitli bayilikler alınmıştır. Edindiği tecrübeler doğrultusunda 2007 yılında Güney Koreli SsangYong’un Türkiye Distribütörlüğünü, 2016 yılından itibaren de Çin’in en büyük Otomotiv devlerinden Sokon Grubun iştiraki DFSK markasının Türkiye Distribütörlüğünü almıştır.

Başvurulardan haberdar olmak için INSTAGRAM hesabımızı takip edin.

4.4/5 - (8 votes)

13 thoughts on “Şahsuvaroğlu Erzurum Yardım Başvurusu 2024

  • Dilan

    Merhabalar 24 yaşındayım eşimden ayrılalı 4 yıl oldu bir çocuğum var.
    Ailemele birlikte yaşıyorum herhangi bir gelirim yok. Bir iş imkanı yada yardım talebinde bulunmak istiyorum iyi günler.

    Yanıtla
  • Hamiyet

    Eşimden ayrıyım bir çocuğum maddi olarak çok zor durumdayım sizden yardım talep ediyorum.

    Yanıtla
  • Eşim çalışmıyor 3 tane çocuğum var sürekli bir işi yok sizin yardımlarınızı bekliyorum Allah rızası için

    Yanıtla
  • Cuneyt yavuz

    İş sizim allah Rizasi icin yardim edin ihtiyacim var

    Yanıtla
  • Gülbeyaz

    Eşim çalışmıyor bende trafik kazası yaptım belim kolum platini gerçekten yardimi çok ihtiyacım var ramazan yardimi dağılmış bize vermediler bizede yardim edermisiniz benim de bir çocuğum var

    Yanıtla
  • Merve

    Eşim inşaatta çalışarak geçimimizi sağlıyor şuan boş çalışmıyor 3 tane çocuğum var onların ve evin masraflarını karşılamak da çok sıkıntı çekiyoruz sizden yardım talep ediyorum efendim maddi manevi…

    Yanıtla
  • Esra

    Ailem çok mağdur babam hapiste kardeşim askerde diğer kardeşim de rahatsız çalışamıyorum eşimin de çok borcu var yardım edemiyorum lütfen ailemede yardım edebilir misiniz ?

    Yanıtla
  • Sumeyye

    2tanecocugum var kirada oturuyorum banada gıda vere bilirmisiniz

    Yanıtla
  • Gökce karasu

    Hayırlı akşamlar ben elimden boşandım 3 çocuğum var üçüde öğrenci sizden bana yardım etmenizi rica ediyorum

    Yanıtla
  • Tuba yakut

    4 çocuğum var hipoglasami ve telesami hastasıyım 3 öğrenci okutuyorum bir tanede bebeğim var 5 aylık evim çok eski geçim sıkıntısı yaşıyoruz lütfen bana da yardım gönderin Allah razı olsun

    Yanıtla
  • fatma

    üç çocuk annesi yim banada erzak kolisi verirmisinz

    Yanıtla
  • Üç öğrencim var eşimin işi yok hiç bir şekilde geçinemiyoruz vizede yardım edin lütfen

    Yanıtla
  • Kiraciyim üç kızım var yardıma ihtiyacım var eşim calisamiyo amaliyat oldu gecinemiyorum calisanim yok

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir