27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 29 Ocak 2024

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gıda Erzak Yardımı Başvurusu 2024

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi gıda yardımı başvurusu yaparak temel ihtiyaç kolisi alabilirsiniz. Ramazan Urfa Erzak kolisi nasıl alınır?, başvurusu şartları ve başvuru formu 2024, Sosyal Yardım Şube Müdürlüğü sorgulama detaylarına ulaşabilirsiniz.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların adreslerine gıda yardımı ulaştırmaya devam ediyor. Erzak başvurusu yaparak sizde temel ihtiyaç kolisi alabilirsiniz.

Şanlıurfa’da yaşayan dar gelirli vatandaşlar başta olmak üzere başvuru yapan ailelere belediye, bakliyat ve kahvaltılık ürünlerinden oluşan gıda kolisini gönderiyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi vatandaşların ihtiyaç derecesine göre 2, 4 veya 6 aylık periyotlarla düzenli olarak gıda yardımı yapıyor. Belediye Mübarek Ramazan Ayı boyunca da ailelere yardım kolilerini ulaştırıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gıda Yardım Kolisi İçindekiler

köftelik ve pilavlık bulgur,

pirinç,

sıvı yağ,

çay,

toz şeker,

makarna,

kuru fasulye,

nohut,

kırmızı mercimek,

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gıda Yardımı Başvuru Şartları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen gıda yardımına başvuru yapmak isteyen ailelerin dar gelirli olması, Şanlıurfa sınırlarında ikamet ediyor olması ve başvuru yapacak kişinin 18 yaşından büyük olması gerekmektedir. Her aileden sadece bir kişinin başvuru yapması yeterlidir.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gıda Yardımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından dağıtılan gıda kolilerinden almak isteyen vatandaşlar, Engelli Koordinasyon merkezi veya beyaz masaya müracaat edilmesi gerekmektedir. Başvuru yapan ailelerin evlerine, sosyal inceleme ekipleri tarafından ziyaret gerçekleşiyor ve gerekli incelemeler sonrası yardımlar yapılıyor.

Adres: Paşabağı mahallesi zafer caddesi no:44  Haliliye

Şanlıurfa’daki başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya Hesaplarımızı takip edin.

Telegram Başvuru: https://t.me/egeetkinlik

Telegram Şanlıurfa: https://t.me/doguetkinlik

Youtube: https://www.youtube.com/@bakicelik

6 thoughts on “Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Gıda Erzak Yardımı Başvurusu 2024

  • Neriman

    İyi güler başkanım ben Neriman doğan 5 çocuk annesiyim eşim engeli gıda yardımında kolisi gonderirimisinz çok ihtiyacım var

    Yanıtla
  • Mechul

    Hervtürlü yardim ihtiyacim
    Bebek sütü ve bebek bezi ihtiyacim
    Gida yardim ihtiyacim
    Lütfen beni yardim
    Eşim boşandı beni
    Lütfen bebek var

    Yanıtla
  • Bize yardımcı olun lütfen depremden dolayı mağduruz bize kura eşya ayakkabı elbise çocuklarıma gönderin lütfen yardımcı olun 5 çocuğum var eşim çalışmıyor 4 de öğrencim var mağduruz lütfen yardımcı olun

    Yanıtla
  • Anonim

    Çok ihtiyacımız var gıda kolisine

    Yanıtla
  • Şemse yaşar

    İyi günler başkanım. Adım şemse yaşar 38
    yaşindayim 5çocuk annesiyim başkkanim benim gıda kilisine ihtiyacım var eşim çalışmıyor sizden yardım bekliyoruz başkanım gerçekten çok ama çok ihtiyacımız var lütfen sizden yardım bekliyoruz sayın başbakanim bize yardım ederseniz dualarımiz sizden eksik olmayaçak baskanım Şanlıurfa eyübiye Hacı Bayram mahallesi SK 3304 no 7

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir