27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2023

Kısmetse Olur Aşkın Gücü Başvuru Formu 2023

Kısmetse Olur Aşkın gücü programı 5 yıl aradan sonra geri dönüyor. Kısmetse olur aşkın gücü başvuru nasıl yapılır, başvurusu şartları ve kayıt başvuru formu 2023, baslatbasvuru.com Kısmetse olur yarışmacılar Youtube fragmanı izle detaylarına ulaşabilirsiniz.

Bir zamanlarında en çok izlenen programı olan Kısmetse Olur, Aşkın Gücü ile tekrar yayında olacak. Youtube üzerinden yayınlanacak programa başvurular başladı. Kısmetse Olur Aşkın Gücü başvuru formunu hemen doldurun.

Tam beş yıl aradan sonra Kısmetse Olur Aşkın Gücü hayatınızın tam orta yerine yerleşmeye geliyor. Yepyeni duygulara ve unutulmaz aşklara sahne olacak Kısmetse olur ilk bölümü ile internet üzerinden izlenebilecek. Bir ilişkide nasıl davranılır, Doğru bildiğimiz yanlışlar neler hepsi bu programda olacak. Artık Kısmetse olur diyoruz!

9 Kasın ve 9 Erkek kendi aşk hikayelerini yazmak için özel olarak hazırlanan bir evde buluşacak. Efsane geri dönüyor! Aşkın gücüne inanıyorsanız sizde hemen başvurunuzu yapın.

Kısmetse Olur ne zaman, nerede izlenir?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programı Youtube üzerinden açılan kanal üzerinden izlenebilecek. 12 Aralık 2022 Pazartesi günü saat 18.30’dan itibaren yeni bölümleri izleyebilirsiniz. Aşağıdaki linke tıklayarak youtube kanalına ulaşabilirsiniz.

https://www.youtube.com/@kismetseoluraskingucu

Kısmetse Olur Aşkın Gücü Başvuru Formu

Kısmetse Olur Aşkın Gücü izdivaç programına katılmak isteyen kişiler, aşağıdaki https://askingucu.com/ web sitesine girerek başvuru formuna ulaşabilirsiniz.

Kısmetse Olur Başvuru Onaylandı

Kısmetse Olur Aşkın Gücü programına yaptığınız başvuru sonrası onayladı mesajını aldıysanız başvurunuzu doğru ve eksiksiz bir şekilde yaptığınız anlamına gelmektedir. Bu mesaj sonrası prodüksiyon tarafından başvurunuz incelenecek ve uygun bulunduğunuz takdirde görüşmeye çağırılacaksınız.

Kısmetse Olur Başvuru İptali Nasıl Yapılır?

Youtube platformunda yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programına yaptığınız başvuruyu iptal etmek için herhangi bir yöntem bulunmamaktadır. Prodüksiyon tarafından aranırsanız, başvurunuzu iptal etmek istediğinizi ve programa katılmak istemediğinizi belirtebilirsiniz.

Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

7 thoughts on “Kısmetse Olur Aşkın Gücü Başvuru Formu 2023

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir