27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 17 Şubat 2024

Safranbolu Panayırı Stant Kiralama

Tarihi dokusuyla büyüleyen UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Safranbolu, her yıl düzenlenen panayırlarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Safranbolu Belediyesi Ramazan Panayırı stand başvurusu nasıl yapılır 2024, stant nasıl alınır, kiralama süreci ve kura sonuçları detaylarına Ege Etkinlik sitemizden ulaşabilirsiniz.

Tarih kokan atmosferi ve kültürel zenginlikleriyle ünlü bir şehir olarak dikkat çeken Safranbolu’da belediye, yıl içerisinde düzenlediği panayırlarla hem ilçeye renk katıyor hem de ekonomiyi canlandırıyor. Bu yazıda Safranbolu Panayırı Stant kiralama sürecini ele alacağız.

İlçedeki sosyal etkinlikleri canlandırma ve yerel esnafa destek olmak amacıyla düzenlenen panayırlar büyük ilgi görüyor. Ramazan Panayırı ve yıl sonu düzenlenen Yılbaşı panayırı renkli görüntülere sahne oluyor. Panayırda çeşitli etkinlikler ve stantlar ziyaretçisiyle buluşuyor.

Safranbolu Ramazan Panayırı

Safranbolu Belediyesi tarafından Ramazan ayına özel açılan panayırda Ramazana özel stantlar, gıda standı ve çay ocağı standları açılmaktadır. Panayır genellikle Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı ve Tarihi Çarşı Han Arkasına kurulmaktadır. Panayır her yıl düzenli olarak düzenlenmektedir. Turistler ve yerel halkın yoğun bir ilgisi bulunmaktadır. Panayırda stant açacak kişiler kura ile belirlenmektedir.

Safranbolu Yılbaşı Panayırı

Safranbolu Belediyesi tarafından yıl sonu yılbaşı panayırı düzenlenmektedir. Hediyelik eşya, gıda ve içecek sektöründen stantların yer aldığı panayıra yerel halk sevdiklerine hediye almak için özel ilgi göstermektedir. Panayırda her yılın sonunda 28-31 Aralık tarihleri arasında Tarihi Çarşı Han Arkası bölgesinde düzenlenmektedir. Panayırda stant açacak kişiler kura ile belirlenmektedir.

Safranbolu Panayırı Başvuru Yeri

Safranbolu Belediyesi organizatörlüğünde yılın belirli zamanlarında açılan panayırlarda stant açmak isteyenlerin şahsen başvuru yapması gerekmektedir. Başvurular Safranbolu Belediyesi Destek Hizmetlerine gidilerek yapılmaktadır. Başvuru yapmaya giderken belgelerinizin yanınızda olması gerekmektedir.

Safranbolu Panayırı Stant Başvuru Belgeleri Nelerdir?

  • Nüfus Cüzdan Sureti
  • Patentli ürünlerde satış izin belgesi
  • İş yeri açma ve çalıştırma ruhsatı
  • İkametgah Belgesi
  • Adres Beyanı
  • Her sayfası paraflı ve şartların kabul edildiğine dair imzalanmış şartname (safrabolu.bel.tr adresinden alınabilir)

Safrabolu Panayırı Kura Sonuçları

Şehir sakinlerini bir araya getirerek sosyal etkileşimi arttıran Safranbolu Panayırında stant açmak isteyen kişiler kura ile belirlenmektedir. Geniş katılıma sahip olan panayırda kura sonuçları belediye tarafından adil bir şekilde gerçekleşir ve internet sitesi üzerinden duyurulur. Stant açmaya hak kazanan kişiler stant ücretini belirtilen süre içerisinde yatırılmalıdır. Aksi halde yedek talihliyle iletişime geçilmektedir.

Sonuç:

Safranbolu Belediyesi’nin düzenlediği panayırlar, şehir sakinlerine keyifli ve renkli bir deneyim sunmanın yanı sıra, yerel esnafa da destek olma amacını taşır. Elif Köse liderliğindeki stand kiralama süreci, katılımcılara adil ve düzenli bir platform sunmayı hedefler. Başvuru şartlarına dikkat edilmesi, belgelerin eksiksiz tamamlanması ve belediyenin duyurularının takip edilmesi, stand sahipleri için başarılı bir panayır deneyimi yaşamalarına olanak tanır.

Başvurulardan haberdar olmak için INSTAGRAM hesabımızı takip edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir