27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 13 Ekim 2023

TRT Çocuk Sürpriz Kutusu Başvuru Fotoğraf Gönderme 2024

TRT Çocuk ekranlarında yayınlanan Sürpriz Kutusu programı kullanılmayan malzemelerle çocuklara yeni oyun alanlarına dönüşüyor. Sürpriz Kutusu kim sunuyor, Lemi Filozof kimdir?, fotoğraf gönderme nasıl yapılır, 2024 başvuru formu detaylarına ulaşabilirsiniz.

TRT Çocuk ekranlarının sevilen programı Sürpriz Kutusu, geri dönüşüm malzemelerini eğlenceli oyuncak ve oyun alanlarına dönüşüyor. Programı izleyen çocukların evde kullanmadığı kutular ile yaptıkları projeleri fotoğrafını programa gönderebiliyor.

Her hafta sonu saat 18.05’te yayınlanacak olan Sürpriz Kutusu programı sunuculuğunu Lemi Filozof yapmaktadır. Sürpriz Kutusu ile yapacağınız aktivitelerle çocuğunuzun kesme becerisi, parmak gelişimi, boyama sonrası bekleme becerisi, karar alma becerisi ve el göz koordinasyonu gelişmektedir.

TRT Çocuk Sürpriz Kutusu Başvuru ve Fotoğraf Gönderme Nasıl Yapılır?

Çocukların heyecanla takip ettiği ve yeni şeyler öğrendiği program Sürpriz Kutusuna fotoğraf göndermek isteyen aileler için programın yeni bölümlerinin başlamasıyla birlikte trtcocuk.net.tr adresine bir form açılacak. O form üzerinden yaptığınız projelerin fotoğrafını gönderebilirsiniz. Fotoğraf Gönderme linki açıldığında buraya eklenecektir.

Yeni Pogramları ve Yarışmaları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Yarışma Duyuru Grubu

https://t.me/yarismaduyuru

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

2.1/5 - (9 votes)

4 thoughts on “TRT Çocuk Sürpriz Kutusu Başvuru Fotoğraf Gönderme 2024

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir