27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 6 Aralık 2023

Merkezefendi Belediyesi Çöp Poşeti Dağıtımı Başvuru 2024

Denizli Merkezefendi Belediyesi vatandaşlara çöp poşeti dağıtımı yapıyor. Atık poşeti nasıl alınır 2023 – 2024, ücretsiz çöp poşeti başvurusu nasıl yapılır, Şeniz Doğan poşet detaylarına EgeEtkinlik.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Denizli merkez ilçesi Merkezefendi de yaşayan vatandaşlara çöp poşeti dağıtımı yapılacak.

Merkezefendi Belediyesi çevre kirliliğiyle mücadele kapsamında vatandaşlara çöp poşeti dağıtıyor. Aylık olarak verilen çöp poşetleri 150 bin kişiye ulaşıyor. Siyah ve mavi atık poşetleri düzenli olarak vatandaşların adreslerine kadar götürülüyor. Evsel atıkların çevreye zarar vermeden toplanabilmesi için başlatılan proje tüm Türkiye’deki belediyelere de örnek oluyor.

Merkezefendi Belediyesi Çöp Poşeti Dağıtımından Kimler Faydalanabilir?

Denizli Merkezefendi Belediyesi tarafından ücretsiz olarak dağıtılan çöp poşetlerinden ilçede yaşayan vatandaşlar faydalanabilmektedir. Çöp poşeti almak isteyen vatandaşların belediye ile iletişime geçmesi gerekmektedir. Çöp poşetleri aylık olarak dağıtılacak. Aile bazında dağıtımlar yapılacak. Çöp poşetleri mavi ve siyah renkte verilecek.

Merkezefendi Belediyesi Çöp Poşeti Dağıtımı Başvuru Nasıl Yapılır?

Merkezefendi Belediyesi tarafından başlatılan proje kapsamında verilen çöp poşetlerinden almak isteyen vatandaşlar, +90 530 255 20 20 numaralı telefona Whatsapp üzerinden mesaj atarak çöp poşeti alabilirsiniz.

Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir