1 Mayıs 2024
Son Guncelleme Tarihi: 7 Aralık 2023

Ankara Büyükşehir Belediyesi Isınma Desteği Nasıl Alınır? Başvuru Formu 2024

Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal yardım almaya uygun vatandaşlarına ısınma desteği vereceğini açıkladı. ABB doğalgaz yardımı başvurusu 2023, kömür yardımı başvuru şartları 2024, Mansur Yavaş doğal gaz yardımı nasıl kullanılır, başkent kart başvuru formu detaylarına Ege etkinlik sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelere ısınma desteği kapsamında doğalgaz ve kömür yardımlarına devam edeceğini açıkladı.

Ankara’da yaşayan vatandaşlara doğal gaz ve kömür desteği başvuruları alınmaya başlandı. Ankara Büyükşehir Belediye başkanı Mansur Yavaş’ın yönetime gelmesiyle çıkartılan Başkent Kart üzerinden yapılacak doğalgaz ve kömür yardımları 2024 yılında da devam edecek. Ankara’da ısınma ihtiyacına yönelik verilecek yardımlar Başkent Kartlarına yatırılacak. Evinde doğalgaz kullanana doğalgaz, kömür kullanana kömür desteği verilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Doğalgaz Yardımı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından verilecek doğalgaz yardımı başvuruları başladı. İhtiyaç sahibi vatandaşların yararlanacağı doğalgaz yardımıyla beklenen haber belediye tarafından verildi. 2024 yılı itibariyle sosyal yardım almaya uygun kişilere geçen yıl olduğu gibi bu yılda verilmeye devam edilecek. Başkent Kart sahibi olanların tekrar başvuru yapmasına gerek olmadan yardım kartlarına yatacak. Eğer başkent kartınız yoksa başvuru yapmanız gerekiyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kömür Yardımı

Ankara Büyükşehir Belediyesi çocuklar üşümesin projesi kapsamında ısınma ihtiyacını kömür ile karşılayan ailelere kömür yardımı yapacak. Ankara’da henüz doğalgaza kavuşamayan kişileri de unutmayan belediye kömür desteğini sürdürecek. Kömürler ailelerin evlerine kadar teslim edilecek veya başkent kartlarına para olarak aktarılacak. Verilen para yardımı ile sadece kömür alınabilecek. Farklı yerde geçmeyecek. Kömür alabileceğini yerleri belediyeyi arayarak öğrenebilirsiniz. Başkent kart sahibi olanların tekrar başvuru yapmasına gerek yok. Daha önce sosyal yardım almayan vatandaşların başkent kart sahibi olması gerekiyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Isınma Desteği Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çocuklar üşümesin projesi kapsamında ısınma desteği olarak doğalgaz ve kömür yardımları yapılacak. Doğalgaz ve Kömür yardımı alacak kişilerin başkent kart sahibi olması gerekiyor. Bunun için internet üzerinden başvuru yapılması gerekiyor. Başkent Kart Başvurusu yapmak için https://sosyalhizmetler.ankara.bel.tr/ adresine tıklayabilir.

Başkent Kart Doğalgaz Yardımı Nasıl Kullanırım?

Ankara’da ihtiyaç sahibi ailelere verilen başkent kart sahipleri doğalgaz yardımlarını almaya başladı. Doğalgaz yardımından GAZMATİKler üzerinden faturanızı Başkent Kart ile ödeyebilirsiniz. Size en yakın Gazmatikin nerede olduğunu öğrenmek için https://www.gazmatik.com.tr/lokasyon/harita.html linkinden sorgulama yapabilirsiniz.

Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir