26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 5 Ocak 2024

Akkuyu Nükleer Santrali İş İlanları Başvuru Formu 2024

Akkuyu Nükleer Santrali iş başvurusu yapmak isteyen kişiler araştırmalar yapıyor. Mersin Silifke NGS iş ilanları 2024, Akkuyu Nükleer Santrali nerede, işçi maaşları ne kadar, başvuru nereden yapılır, akkunpp.com başvuru detaylarını sitemizde bulabilirsiniz.

Mersin’in Gülnar İlçesi’ne bağlı Büyükeceli Beldesi’nde inşa edilen Akkuyu Nükleer Güç Santrali, Türkiye’nin ilk nükleer enerji santrali olma özelliği taşıyor. Nükleer Santraline iş başvurusu yapmak isteyen adaylar, başvuruların nasıl yapıldığını merak etmiş durumda.

Rusya ve Türkiye işbirliğiyle yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali (NGS) ile yılda 35 milyar kilovatsaat elektrik üretimi yapılması hedeflenmektedir. Santral faaliyete geçtiği zaman tek başına Ankara ve İzmir’in elektrik talebinin tamamını ya da İstanbul’un elektrik talebinin % 90’ını karşılayacak kapasiteye sahip olacak.

2023 yılında yapımı tamamlanan santralde, üretimde çalışacak kalifiyeli işçilere ve uzmanlara da ihtiyaç duyulmaktadır. Akkuyu Nükleer Enerji şirketi size ilgi çekici bir iş, kariyer, mesleki anlamda kişisel gelişim, düzenli maaş ve sosyal haklar sunuyor. Şirket daha önce çalışanlarına 3.000 dolara kadar maaş vereceğini açıklamıştı.

AKBAR Firması Düz İşçi Alımı Başvurusu

AKBAR Firması yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Enerji Santraline düz işçi alımı yapacak. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar Gülnar Belediyesi binasında bulunan Akkuyu NGS İletişim Ofisine giderek başvuru yapması gerekmektedir.

Akkuyu Nükleer Santrali İş Başvurusu Nasıl Yapılır

Mersin’de bulunan Akkuyu Nükleer Güç Santraline ait açık iş ilanları Akkuyu Nükleer firması tarafından yayınlanmaktadır. Rusya merkezli şirket için ilanlar şuanda yabancı kariyer siteleri üzerinden yayınlanmaktadır.

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı tarafından da alımların yapılması ve iş ilanlarının yakında yayınlanması bekleniyor.

Başvuru yapmak için diğer bir yöntem ise, Akkuyu Ankara Ofisinin [email protected] mail adresini kullanarak öz geçmişinizi gönderebilirsiniz. Mail başlığına Akkuyu Özgeçmiş yazarak gönderiniz.

Başvurulardan haberdar olmak için Telegram veya Youtube kanalımıza katılın.

4/5 - (1 vote)

3 thoughts on “Akkuyu Nükleer Santrali İş İlanları Başvuru Formu 2024

  • Ayşen özer

    Silahlı özel güvenlik kimlik kartım var
    İş arıyorum

    Yanıtla
  • Rumeysa Dombay

    Merhaba 20 yaşındayım silahsız özel güvenlik kimlik kartım var Akdeniz üniversitesi özel güvenlik ve koruma bölümünden mezun oldum iş arıyorum

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir