27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 8 Mart 2024

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Paketi Yardımı Başvurusu 2024

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramaza Paketi dağıtıyor. Ramazan Paketi yardımı başvurusu nasıl yapılır 2024, Ramazan Gıda yardım kolisi nasıl alınır, Muhittin Böcek erzak yardımı başvuru şartları, başvuru formu, Antalya Sosyal Yardım Başvurusu detayları burada.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla başvuru yapan vatandaşlara gıda kolisi yardımı yapacak.

Antalya BB artan fiyatlar nedeniyle zor günler geçiren vatandaşların Ramazan ayını rahat geçirebilmesi için 2024 Ramazan Yardımı yapacak. İhtiyaç sahibi ve geçimini zorlukla yapan aileler online başvuru yaparak bu yardımdan faydalanabilecek.

Büyükşehir Belediyesi, Ramazanda gıda yardımının yanı sıra nakdi yardım da yapacak. Başvuruya eklediğiniz IBAN numarasına nakdi yardımlarınız yatırılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Kolisi Kimler Alabilir?

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından ailelerin Ramazan’ı huzurlu bir şekilde geçirebilmesi ve sofraların boş kalmaması için vereceği Ramazan kolilerine başvuru şartları belli oldu. Ramazan kolisi başvurusu yapmak isteyen ailelerin Antalya ili sınırlarında oturması yeterli olacak. Belediye gelen başvurularda ailenin kişi sayısı ve toplam gelirine bakarak inceleme yapacak. Uygun görülen tüm ailelere gıda kolileri adresine ulaştırılacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Paketi Başvuru Formu

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak Ramazan Yardımı almak için başvuru formu açıldı. Gıda kolisi almak için başvuru yapmak isteyen aileler aşağıdaki bağlantıya tıklayarak başvurularını yapabilirler.

https://www.antalya.bel.tr/OnlineBasvuru/Ramazan-Gida-Kolisi-Yardimi-Basvuru-Formu


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Instagramhttps://www.instagram.com/basvuruprofesoru/

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

2 thoughts on “Antalya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Paketi Yardımı Başvurusu 2024

  • Merhabalar hayırlı ramazanlar 4 çocuğum var en büyüğü üniversite okuyor diğerleri de lise ve ilköğretim de zorlanıyorum ister istemez bende ramazan paketi istiyorum

    Yanıtla
  • Fatih

    Yardım paketi.gelmedi.şuan.bize.heryı.alıyorduk

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir