18 Nisan 2024
Son Guncelleme Tarihi: 14 Şubat 2024

Antalya Büyükşehir Belediyesi Süt Yardımı Başvurusu 2024

Antalya Büyükşehir Belediyesi Süt Başvurusu yapmak isteyen vatandaşlara müjde! Antalya ücretsiz süt yardımı 2024 başvuru şartları, başvuru formu, ABB Halk Süt Talep Formu, Süt Yardımı Sorgulama detayları burada.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılamak ve sosyal yardımlarla destek olmak amacıyla bir dizi program yürütmektedir. Bu yazıda, özellikle süt yardımı sosyal yardım programına odaklanarak, başvuru şartları ve detayları üzerinde duracağız.

Antalya da yaşayan ailelerin çocuklarına ücretsiz halk süt dağıtımı yapılıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Süt Başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar çok basit şekilde başvurularını gerçekleştirebiliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, düşük gelirli ailelere yönelik süt yardımı programları düzenleyerek, sağlıklı beslenmeyi teşvik etmek ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olmayı hedeflemektedir.

Antalya Büyükşehir Belediyesi çocuklarının gelişimine ve aile ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla süt yardımına devam ediyor. Başkan Muhittin Böcek önderliğinde başlatılan proje ile çocuklar her ay sütlerine kavuşuyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından ücret ödemeden temin edilen sütlerden almak isteyen vatandaşların, Antalya ili sınırlarında oturuyor ve 24 – 60 ay aralığında çocuğu olması gerekmektedir.

Halk süt başvurusu, annelerin ve çocukların daha sağlıklı bir yaşam sürmelerine destek olmayı amaçlar. Program genellikle bebek ve çocukların süt ihtiyacını karşılamak üzere tasarlanmıştır.

Antalya Ücretsiz Süt Başvurusu Nasıl Yapılır

Antalya Büyükşehir Belediyesi Süt Başvurusu internet üzerinden alınmaktadır. Başvuru yapmak için https://antalyawebnew.kentcepte.com/tr/1/DynamicForm/halk-sut-basvuru-formu adresine tıklayarak Halk Süt Talep Formu doldurulmalıdır.

Başvurunuzu tamamladıktan sonra, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığında görevli Meslek Elemanları tarafından incelenen ve uygun görülen ailelere süt yardım yapılmaktadır.

Antalya Süt Yardımı Sorgulama Ekranı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Halk Süt Talep Formunu doldurduktan sonra başvuru durumunuzu öğrenmek için https://www.antalya.bel.tr/OnlineBasvuru/Ba%C5%9Fvuru-Durum-Sorgulama adresine tıklayarak sorgulama işlemi yapabilirsiniz.

Başvurulardan haberdar olmak için INSTAGRAM hesabımızı takip edin.

2 thoughts on “Antalya Büyükşehir Belediyesi Süt Yardımı Başvurusu 2024

  • Sırtı yardımı istiyorum eşim çalışamıyor bir aylık bebeğim var kiracıyım bir aylık 1 yaşında bebeğim var sırt yardımı istiyorum

    Yanıtla
  • Eşim çalışamıyor kiracıyım süt yardımını istiyorum 1 yaşında bebeğim var

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir