26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 10 Aralık 2022

Orhan Eğitim ve Kültür Vakfı Burs Başvurusu Nasıl Yapılır 2023

Orhan Eğitim ve Kültür Vakfı Burs Başvurusu 2023 başlıyor, Orhan Holding burs başvuru nasıl yapılır, OEKV burs şartları, Karşılıksız burs başvuruda istenen belgeler, sonuçlar ne zaman açıklanacak detaylar burada.

Orhan Eğitim ve Kültür Vakfı 2022 – 2023 Eğitim Öğretim karşılıksız burs başvuruları başlıyor. Orhan Holding burs başvurusu yapmak isteyen öğrenciler nasıl yapıldığını merak ediyor.

1972 yılında kurulan ve otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Orhan Holding, eğitim ve kültür alanında maddi desteğe ihtiyaç duyan, yetenekli ve başarılı öğrencilere destek olmaktadır. 1996 yılında Orhan Eğitim ve Kültür Vakfını kuran Orhan Holding sayesinde binlerce öğrenci burs almış ve almaya devam eden yüzlerce öğrenci bulunmaktadır.

Her yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde bursiyer olacak kişileri belirleyen Orhan Eğitim ve Kültür Vakfı, 9 ay boyunca öğrencilerin banka hesabına burs miktarını yatırıyor. 2022 – 2023 Eğitim – Öğretim yılı için başvurular, 15 Ağustos – 5 Eylül 2022 tarihleri arasında alınacak. Başvurular online olarak internet üzerinden yapılacak. Burs başvuru sonuçları ise, 26 Eylül 2022 tarihinde açıklanacak.

Burs Başvuru Şartları

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • İlköğretim, Ortaöğretim ve Üniversitelerin 2 yıllık veya 4 yıllık bölümlerinde okuyor olmak,
  • Okulunda başarılı bir öğrenci olmak,
  • Öğrenci ailesinin maddi durumu iyi olmamak,
  • Disiplin cezası almamış olmamak

Orhan Eğitim ve Kültür Vakfı Burs Başvuru Formu

Orhan Holding tarafından açılan Orhan Eğitim ve Kültür Vakfına burs başvurusu yapmak isteyen veli ve öğrenciler, https://oekv.orhanholding.com/ adresinde tıklayarak başvuru formuna ulaşabilir. Başvurunuzu tamamladıktan sonra başvuru formunun çıktısını almayı unutmayın.

Burs başvuru kılavuzuna ulaşmak için tıklayın.


Yeni Burs Başvurularını kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu: https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı: https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir