27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 20 Ocak 2024

Antalya Büyükşehir Belediyesi Yurt Başvurusu Formu 2024

Antalya Büyükşehir Belediyesi Yurt Başvurusu 2024 detayları araştırılıyor. Antalya yurt kayıt başvuru formu var mı?, Antalya BB Yurt başvuru şartları nelerdir?, Muhittin Böcek erkek kız öğrenci yurtları, başvuru sonucu, Kepez Yurdu, Muratpaşa yurt nerede detayları burada.

Antalya Büyükşehir Belediyesi üniversite öğrencileri için bünyesindeki yurtları faaliyete geçirdi. Antalya yurt başvuruları başlıyor.

2023 – 2024 Eğitim Öğretim yılı tercih sonuçlarının açıklanmasıyla öğrenciler için yurt arayışı başlayacak. Akdeniz Üniversitesine yerleşen öğrenciler özel yurtların pahalılığı sebebiyle ve KYK yurtlarına yerleşmesi zor olan öğrenciler önce belediye yurtlarına başvuru yapıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesine ait kız ve erkek öğrenci yurdu bulunuyor. Kepez ve Muratpaşa ilçelerinde bulunan daha önceden kiralık olarak verilen yurtları geri alan büyükşehir, öğrencilerin hizmetine sunmaya başlayacak.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Yurtları

Antalya Büyükşehir Belediyesine ait 2 yurt bulunmaktadır. Yurtlar, Kepez Gülveren’de ve Merkez Muratpaşa Kışla Mahallesi’nde bulunuyor.

Kepez Kız Öğrenci Yurdu

Adres: Gülveren Mh. Hürriyet Cd. 3734. Sk. Kepez/ANTALYA

Muratpaşa Erkek Öğrenci Yurdu ( 70 Kişilik)

Adres: Altındağ Mah. 152. Sok. No: 23 Muratpaşa/Antalya/Türkiye

Büyükşehir bünyesinde olmasa da Muratpaşa Belediyesi ve Konyaaltı Belediyesine ait yurtlarda bulunmaktadır. İlçe belediyelerin yurtlarına aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Yurt Başvurusu

Antalya Büyükşehir Belediyesine ait öğrenci yurtlarına kayıt başvurusu yapmak isteyen üniversite öğrencileri aşağıdaki link üzerinden başvuru yapabilirler.

https://www.antalya.bel.tr/OnlineBasvuru/YurtBasvuruFormu

Öğrenciler yurtlar ile ilgili fiyat bilgisi detayları öğrenmek istiyorlarsa, 0242 249 50 00 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirler.

Muratpaşa Belediyesi Kızıltoprak Kız Öğrenci Yurdu

Muratpaşa Belediyesine ait kız öğrenci yurduna ortaöğretim ve üniversite öğrencileri başvuru yapabilmektedir.

Başvuru Formu: https://muratpasa-bld.gov.tr/yurtbasvuru

Konyaaltı Belediyesi Zübeyde Hanım Kız Öğrenci Yurdu

Konyaaltı Belediyesi tarafından işletilen kız öğrenci yurdu başvuruları Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapılmaktadır. Bilgi almak isteyen kişiler 0242 245 55 34 numaralı telefonu arayarak görüşme yapabilir.

Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir