20 Nisan 2024
Son Guncelleme Tarihi: 12 Ocak 2024

Beşiktaş Belediyesi Hoşgeldin Bebek Başvuru Formu 2024

İstanbul Beşiktaş Belediyesi Hoşgeldin Bebek başvurusu nasıl yapılır, Rıza Akpolat bebek yardımı nasıl alınır 2024, Bebek desteğine nereden başvuru yapılır, Ücretsiz bebek paketi içindekiler, yeni doğan hediye telefon numarası detayları burada.

İstanbul Beşiktaş Belediyesi tarafından yeni doğan bebek çantası hediyesi ediliyor. Bebek yardımına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat önderliğinde başlatılan proje ile dünyaya gözlerini yeni açmış bebekler için ailelere güzel bir sürpriz yapılıyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce yürütülen projeden başvuru yapan dar gelirli vatandaşlarda dahil herkes yararlanabiliyor. Belediye, bebeği olan ailelerin mutluluğuna ortak olmaya devam ediyor.

Hoşgeldin Bebek Paketi İçindekiler

Beşiktaş Belediyesi Hoşgeldin Bebek Çantası içeriği aşağıdaki gibidir;

1 paket ıslak mendil,

1 adet cam biberon,

1 adet pişik önleyici krem,

1 adet saç ve vücut şampuanı,

1 adet emzik,

1 adet yeni doğan hasta çıkışı seti,

1 adet tırnak makası ve tırnak törpüsü,

1 adet bebek battaniyesi

Beşiktaş Belediyesi Hoşgeldin Bebek Çantası Kimler Alabilir ?

Hoşgeldin Bebek Hediyesinden koşulları karşılaşayanlar yararlanabilmektedir. Yeni doğan veya 3 aya kadar bebeği olan aileler faydalanabilecek. Beşiktaş Belediyesi tarafından verilen bebek desteğinden almak isteyen ailelerin Beşiktaş ilçesi sınırlarında oturma zorunluluğu bulunmaktadır.

Beşiktaş Belediyesi Hoşgeldin Bebek Çantası Ücretsiz mi ?

Yeni Doğan Bebek yardımları Nüfus Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden alınan bilgiler doğrutulsunda ailelere ücretsiz olarak teslim edilmektedir. Ailelerin başvuru esnasında verdiği ev adresine ekipler bedava olarak ulaştrıyor.

Beşiktaş Belediyesi Hoşgeldin Bebek Yardımı Başvurusu Nasıl Yapılır

Hoşgeldin Bebek Yardımı için tüm koşulları karşılayan aileler Beşiktaş Belediyesi Çözüm Merkezine giderek başvurusunu yapabilirler. Çözüm Merkezinde dolduracağınız başvuru formu ile kayıt oluşturabilirsiniz. Başvuru esnasında bebeğinizin doğum belgesi ve T.C. kimlik belgesini yanınızda bulundurunuz.

Başvurulardan haberdar olmak için Telegram veya Youtube kanalımıza katılın.

3 thoughts on “Beşiktaş Belediyesi Hoşgeldin Bebek Başvuru Formu 2024

  • Benim madi dorumun yok eşim askeri ücreti çalışıyor iki tane çocuk var bebeğim mana bezini alamıyorum

    Yanıtla
  • Medine yiğit

    8 aylik hamileyim eşim askeri ücretle çalışıyor hiç yardim alamıyoruz ben dedim bari bu çıksın diye bana yardımcı olun lutfen

    Yanıtla
  • Medine yiğit

    8 aylik hamileyim çok ihtiyacım var

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir