27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 27 Ocak 2024

Çanakkale Şehitleri Anısına Hatıra Künyesi Nasıl Yapılır 2024

İstikbalden İstikbale 2024 Çanakkale dijital hatıra Künyesi 18martetkinlikleri.com üzerinden oluşturulmaya başlandı. Peki 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma günü Hatıra Künyesi oluşturma ekranı, künye yapma nasıl yapılır?, İstikbalden İstikbale Çanakkel 18 Mart Hatıra Künyesi oluşturma linki yazımızda.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma gününe özel dijital olarak oluşturulan künyelere vatandaşlar yoğun ilgi göstermeye başladı.

www.18martetkinlikleri.com üzerinden oluşturulan dijital hatıra künyeleri oluşturan kişiler sosyal medya üzerinden #istikbaldenistikbaleçanakkale etiketiyle paylaşım yapıyorlar. Bunun üzerine bir çok vatandaş bu künyelerin nasıl yapıldığını merak etmeye başlamıştır.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından İstikbalden İstikbale Çanakkale 18 Mart Zaferine özel yapılan savaş künyesi oluşturma sitesi yoğun ilgi gördü. Site üzerinden milyonlarca künye oluşturularak sosyal medya üzerinden paylaşılıyor.

18 Mart Çanakkale Şehitleri Savaş Künyesi nasıl yapılır?

https://www.18martetkinlikleri.com/hatira-kunyesi adresine tıklayın.
Açılan sayfada yer alan Ad Soyad, Doğum Yeri, Kan Grubu ve E-posta alanlarını doldurun ve KÜNYEMİ OLUŞTUR butonuna tıklayın. Oluşturan künye otomatik olarak bilgisayar veya cep telefonunuza indirilecektir. İndirme başladıysa ekranda bulunan butona tıklayarak indirin.

Daha fazlası için Sosyal Medya hesaplarımızı takip edin.

Instagramhttps://www.instagram.com/basvuruprofesoru/

Telegram: https://t.me/egeetkinlik

Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir