26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 27 Ocak 2024

SANKO Gıda Yardımı Başvurusu Sorgulama 2024

Sani Konukoğlu Vakfı SANKO Gıda Yardımı yapıyor. SANKO gıda yardımı sorgulama başvuru şartları 2024, Gaziantep erzak kolisi başvuru formu, SANKO sosyal yardım başvurusu nasıl yapılır, Sani Konukoğlu kimdir detayları burada.

Sani Konukoğlu Vakfı SANKO gıda yardımı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek oluyor. Gıda Erzak kolisi dağıtımından faydalanmak isteyen vatandaşlar başvuruların nasıl yapıldığını merak ediyor.

Türkiye’nin önemli iş adamlarından SANKO Holding’in kurucusu Sani Konukoğlu tarafından kurulan vakıf, her alanda ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında oluyor. Gıda yardımının yanı sıra, Giyim-Kıyafet ve Okul Çantası ve Kırtasiye yardımı da yapan vakıf hizmetlerine karşılıksız devam ediyor.

Sani Konukoğlu Vakfı gıda yardımını genellikle Ramazan ayı önce yapmayı tercih ediyor. İftar ve Sahur sofralarına katkıda bulunan SANKO, bu zamana kadar 1 milyondan fazla erzak kolisi dağıttı. Sani Konukoğlu Vakfı 2024 yılı itibariyle de yüzbinlerce ailenin gıda kolisi ve diğer yardımlardan faydalanmasını sağlayacak.

Yardım almak istediğinizi aşağıdan yorum olarak yazabilir ve başvuru yapabilirsiniz.

SANKO Gıda Yardımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

SANKO gıda yardımlarını Sani Konukoğlu’nun Gaziantepli olması sebebiyle antep ve çevresine yapmaya özen gösteriyor. Dağıtımlar Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları üzerinden yapılıyor. Siz de en yakın SYDV’na giderek başvuru yapabilirsiniz.

İsteyen vatandaşlar SANKO Holding ile de kolayca iletişime geçebilir. Aşağıdaki mail üzerinden istek, talep ve şikayetlerinizi yetkililere ulaştırabilirsiniz.

[email protected]

SANKO Yardımları

Sani Konukoğlu Vakfı, eğitim ve sağlık alanında bir çok sosyal sorumluluk projesine imza atmıştır. Her yıl yüzlerce öğrenciye burs verirken, bursiyer olarak kabul edilen öğrenciler ile bir araya geliyor ve onlarla yemek yiyor. Eğitime katkılarını bununla sınırlandırmamış, Özel SANKO Okulları ve SANKO Üniversitesini açmıştır.

Sağlık Alanında bir çok projeye imza atan vakıf, iftar yemekleri, huzurevi ve çocuk yuvası ziyaretçileri ile hayır işlerine yoğunluk vermektedir. Vakfın ayrıca 103 yatak kapasiteli Özel Sani Konukoğlu Hastanesi de vatandaşlara hizmet vermektedir.

SANKO Burs Başvurusu

Gaziantep SANKO Holding üniversite öğrencilerine aylık burs desteği vermeye devam ediyor. Lisans öğrencileri 9 ay boyunca burs alabiliyor. Burs başvurular internet üzerinden yapılabiliyor. İhtiyaç sahibi ailelerin öğrencilerine öncelik tanıyor. Burslar karşılıksız olarak veriliyor.

Başvurular Eylül veya Ekim aylarında websitesi üzerinden alınıyor. Başvuru yapmak isteyen öğrenciler, https://www.sankovakif.com/burslar/ adresinden burs duyuruları takip edebilir.

SANKO Kırtasiye Yardımı Nasıl Alınır?

SANKO Holding ihtiyaç sahibi ailelerin okula giden çocukları için kırtasiye yardımı yapıyor. Sani Konukoğlu Vakfı tarafından verilen kırtasiye desteği nakdi yardım veya çanta ve kırtasiye seti olarak veriliyor. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri bu yardımdan faydalanabiliyor.

SANKO Yardım Numarası Gıda Sorgulama

SANKO Holding tarafından ücretsiz olarak dağıtılan gıda erzak kolisi yardımından faydalanmak isteyen vatandaşlar, yardım numarasını arayarak ismini yazdırabiliyor ve mevcut durumunu öğrenebiliyor.

İstanbul TEL: +90 212 410 45 00

Gaziantep TEL: +90 342 211 30 00


Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

3.7/5 - (3 votes)

256 thoughts on “SANKO Gıda Yardımı Başvurusu Sorgulama 2024

  • Lütfiye

    Üç çocuğum var eşim sezonluk terzi işçisi geçimimizde zorlanıyoruz ramazan kolisi yardımı talep ediyorum lütfen yardımcı olun

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir