27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 5 Ocak 2024

Esenler Belediyesi Staj Başvurusu Nasıl Yapılır 2024

İstanbul Esenler Belediyesi 2024 eğitim öğretim lise staj başvurularının başladığını duyurdu. Esenler belediye lise, üniversite stajyer başvuru şartları ve başvuru formu nasıl doldurulur, yapılması gerekenler detaylarını bulabilirsiniz.

İstanbul Esenler Belediyesi’nde uzun dönem staj yapmak isteyen lise öğrencileri için başvuru süreci başladı. Belediye stajı yapmak isteyenler gençler başvurularını online olarak kolaylıkla yapabilecek.

Gençlerin gelecekte daha rahat iş bulmaları adına staj yaptıkları yerin önemi oldukça fazla. Bölümden bölüme çalışacakları yerler değişse de, belediye stajı da iş hayatına atılmak için önemli bir yer olabiliyor. Esenler Belediyesi de bunu göz önüne alarak lise öğrencilerine kapılarını açıyor.

2023 – 2024 Eğitim Öğretim döneminde staj yapacak öğrencilerin Esenler de bir lise de okuması ve Esenler ilçesinde ikamet etmesi gerekmektedir. Bu şartlara uyan öğrenciler belediye staj başvurusu yapabilmektedir.

Esenler Belediyesi Staj Başvurusu Nasıl Yapılır

İstanbul Esenler Belediyesine staj başvurusu yapmak isteyen lise öğrencileri aşağıdaki linke tıklayarak başvuru formuna ulaşabilir.

Staj başvurusu yapmak için Esenler Belediyesi Online İşlemler bölümüne giriş yapmanız gerekmektedir. Üyeliğiniz yoksa yeni üye oluşturmalısınız.

Sisteme giriş yaptıktan sonra FORMLAR – Açık Olan Formlar bölümüne tıkladıktan sonra Uzun Dönem Staj Başvuru Formuna ulaşabilirsiniz.

https://onlineislemler.esenler.bel.tr/omis/#/anket/anket?id=281614052

*Başvuru sırasında sizden öğrenci belgesi de istenmektedir. E-devlet üzerinden indirdiğiniz belgeyi başvuru formuna ekleyebilirsiniz.

Yeni Başvurulardan haberdar olmak için Telegram veya Youtube kanalımıza katılın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir