27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 29 Ocak 2024

İBB Halk Süt Başvuru Formu 2024

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB halk süt başvurusu nasıl yapılır?, İBB süt yardımı desteği nasıl alınır?, 2024 başvuru şartları ve başvuru formu, ibb bebek çocuk dağıtımı yardımı, İstanbul SEDEP Sosyal Yardım Başvuruları ne zaman?, Halk Süt Sorgulama, kaç tane veriliyor?, süt yardımı neden gelmedi kesildi için başvuru detayları burada.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB halk süt yardımlarına devam ediyor. Bebeklerine süt desteği almak isteyen anneler ve aileler başvurunun nasıl yapıldığını merak ediyor.

Süt Her Çocuğun Hakkı projesiyle devam eden süt dağıtımı her gün farklı çocuklarla buluşuyor. Her çocuk için aylık 8 litre İstanbul Halk Süt desteği ailelerle buluşuyor. İstanbullu üreticilerden alınan sütler, kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahibi vatandaşların çocuklarına ücretsiz olarka ulaştırılıyor. İBB bu sayede yeni evlat sahibi olan ailelerin geçimine de destekte bulunmuş oluyor. Halk Süt yardımına vatandaşlar online başvuru yapabiliyor.

İBB Halk Süt Başvuru Şartları

  • İstanbul ili sınırlarında ikamet ediyor olmak
  • İhtiyaç Sahibi olmak
  • 3-6 yaş aralığında çocuk sahibi olmak

İBB Halk Süt Yardımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen Halk Süt desteğinden faydalanmak isteyen aileler, aşağıdaki linke tıklayarak SEDEP üzerinden online başvuru yapabilir.

https://egeetkinlik.com/blog/2021/06/29/sedep-ibb-sosyal-yardim-online-basvuru-formu/


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

3 thoughts on “İBB Halk Süt Başvuru Formu 2024

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir