26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 13 Ekim 2023

Sağlıkçı Akbili Başvuru Formu 2024

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlıkçı akbili başvurusu nasıl yapılır?, İBB Sağlık Çalışanı Kartı başvuru şartları ve başvuru formu 2024, İETT, Belbim, İstanbulkart, Metrobüs İstanbul kart ücretsiz biniş, İSPARK, Otopark, Sağlıkçı kartı nasıl alınır?, gerekli evraklar, aktifleştirme, sağlıkçı kartı nereden alınır? için başvuru detayları burada.

İstanbul toplu taşımayı sağlık çalışanları ücretsiz kullanmaya devam edecek. Sağlıkçı akbili almak isteyen Sağlık Çalışanları başvurunun nasıl yapıldığını araştırıyor.

Cumhurbaşkanlığı kararıyla sağlık çalışanlarının toplu ulaşımı ücretsiz kullanabilme yetkisi belediyelere bırakılmıştı. 2022 yılı itibariyle de İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık Çalışanı Kartı olan veya alacak olan sağlıkçıların bu yılda ücretsiz toplu ulaşımdan faydalanabileceğini duyurdu.

Henüz Sağlık Çalışanı Kartı olmayan bireyler ise online başvuru yoluyla kartlarını alabilecek. Kart başvurusu sonrası PTT tarafından adreslerine 2 gün içerisinde teslim edilecek.

Sağlıkçı Akbili Başvurusu nasıl yapılır?

İETT otobüsleri ve Metrobüs gibi toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullanmak isteyen Sağlık Çalışanları aşağıdaki linke tıkladıktan sonra sisteme giriş yaparak kart başvurularını tamamlayabilirler.

https://bireysel.istanbulkart.istanbul/


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

One thought on “Sağlıkçı Akbili Başvuru Formu 2024

  • İlknur

    Sağlık calisaniyim ücretsiz taşıma kartı için basvuruyorum

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir