27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 13 Ekim 2023

Isparta İşkur TYP Alımı Başvuru 2024

Isparta İşkur TYP Alımı başvurusu nasıl yapılır?, MEB Isparta typ alımı ilanları 2024, Okullara temizlik personeli, güvenlik görevlisi iş başvuru şartları, başvuru formu, isparta,meb.gov.tr MEB işçi alımı ne zaman?, Isparta Merkez Milli Eğitim Müdürlüğü TYP alımı başvuru kura sonuçları isim listesi için başvuru detayları burada.

Milli Eğitim Bakanlığı MEB tarafından işkur üzerinden Isparta TYP alımı devam ediyor. TYP iş başvurusu yapmak isteyen adaylar başvurunun ne zaman ve nasıl yapılacağını merak ediyor.

MEB tarafından okullarda çalıştırılmak üzere temizlik ve güvenlik görevlisi alımı yapılıyor. Isparta’da okullarda çalışmak isteyen İŞKUR üzerinden başvuru yapabiliyor. İŞKUR’un Typ alımı için açtığı özel sayfa ile sorgulama yapılarak iş ilanlarına ulaşılabiliyor.

Isparta’da oturan herkes bu ilanlara başvuru yapabiliyor. Çalışma süresi 7,5 saat olan TYP alımlarında görevliler, çevre temizliği, park düzenlemesi ve bakım onarım gibi işlerde çalışıyor. Ayrıca güvenlik görevlisi alımları da yapılıyor.

Isparta TYP alımı yapılacak ilçeler

  1. Isparta Merkez
  2. Aksu
  3. Atabey
  4. Eğirdir
  5. Gelendost
  6. Gönen
  7. Keçiborlu
  8. Senirkent
  9. Sütçüler
  10. Şarkikaraağaç
  11. Uluborlu
  12. Yalvaç
  13. Yenişarbademli

Isparta İşkur TYP Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından TYP alımları İşkur üzerinden yapılmaktadır. Başvuru yapmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

https://esube.iskur.gov.tr/Typ/TypArama.aspx

İşkur sitesine girdikten sonra giriş yapıp, üyelik kaydı oluşturmalısınız. Eğer üyeliğiniz var ise giriş yaparak yukarıdaki link üzerinden Başvuru Yapılacak İl bölümünden Isparta ilini seçin ve ARA tuşuna basın. Aşağıda iş ilanları çıkacaktır.

Isparta İşkur TYP Alımı Başvuru Kura Sonuçları

İŞKUR üzerinden yayınlanan TYP alımlarına başvuru yaptıysanız, başvurular alındıktan sonra kura sonuçları isparta.meb.gov.tr adresinden öğrenilebilecek. Kura isim listesinde ismini olan adaylar iş başı yapacak.


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu

https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir