27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 23 Şubat 2024

Bahçelievler Belediyesi Ramazan Yardımı Başvurusu 2024

İstanbul Bahçelievler Belediyesi mübarek ramazan ayı dolayısıyla vatandaşlarına yardım yapacak. Bahçelievler Belediyesi yardım başvurusu nasıl yapılır? 2024, gıda erzak kolisi nasıl alınır?, Hakan Bahadır nakdi destek başvuru şartları, Ramazan Bayramı harçlığı bahcelievler.bel.tr başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.

İstanbul Bahçelievler Belediyesi tarafından Ramazan ayında vatandaşlara gıda, kıyafet ve maddi yardım yapılacak.

Bahçelievler Belediye başkanı Dr. Hakan Bahadır talimatıyla mübarek Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşların sofraları boş kalmayacak. Muhtaç ailelerin her zaman yanında olan Bahçelievler Belediyesi Ramazan ayı boyunca ve Ramazan Bayramında hem aileleri hem de çocuklarını sevindirecek. Gıda Erzak Kolisi ve maddi yardımları dar gelirli ailelere dağıtacak olan belediye aynı zamanda Aile Destek Evi projesiyle de bayram öncesi çocuklara bayramlık kıyafet yardımı yapacak.

Bahçelievler Belediyesi Ramazan Yardımı Şartları

Bahçelievler Belediyesi tarafından verilecek Ramazan yardımı aile bazında verilecek. Aileden sadece bir kişi bu yardıma başvuru yapabilecek. Ramazan desteğinden sadece Bahçelievler Belediyesi sınırlarındaki aileler faydalanabilecek. Başvuru yapacak kişinin 18 yaşından büyük olması gerekmektedir.

İhtiyaç sahibi aileler başvuru sırasında nüfus cüzdanı, durumunu anlatan dilekçe, muhtarlıktan fakirlik belgesi, vukutatlı nüfus kayıt belgesi ve kiracı ise kira kontratı ile birlikte başvuru yapması gerekmektedir.

Bahçelievler Belediyesi Ramazan Yardımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

İstanbul Bahçelievler Belediyesi tarafından verilecek Ramazan yardımı başvuruları yüz yüze alınacaktır. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar başvuru belgeleri ile birlikte Bahçelievler Belediyesine giderek başvurusunu yapabilir. Başvuru yapan vatandaşlara Ramazan ayında gıda erzak paketi ve maddi yardım yapılacak.

Ramazan yardımı almak isteyen vatandaşlar, https://ramazan.bahcelievler.bel.tr/EtkinlikBasvuru/Index adresine tıklayarak açılan sayfadan Başvuru Türünü Ramazan Yardımı olarak seçtikten sonra başvurusunu yapabilir.

Bahçelievler Belediyesi Kıyafet Yardımı Nasıl Alınır?

Bahçelievler Belediyesi tarafından açılan Aile Destek Evi ile sizde kıyafet yardımı alabilirsiniz. ihtiyaç sahibi ailelere en kısa zamanda ve en doğru şekilde ulaşarak gerekli maddi ve manevi yardımı yapan aile destek evine yardım başvurusu online olarak alınmaktadır. Aile Destek Evine bayramlık kıyafet başvurusu yapmak için http://www.ailedestekevi.com/aile-destek-evi-yard%C4%B1m-basvurusu/ adresine tıklayarak online forma ulaşabilirsiniz.

Bahçelievler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Yardım Başvurusu

Bahçelievler ilçesi sınırlarında yaşayan vatandaşlar maddi yardım almak için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı olarak çalışan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına giderek yardım başvurusu yapabilir. SYDV başvuruları genellikle yüz yüze yapılmaktadır. Vakıf Bahçelievler Kaymakamlığı binasında bulunmaktadır. Kaymakamlığa giderek vakfa başvuru yapabilirsiniz.

Adres: Şirinevler Mahallesi Barbaros Caddesi Hükümet Konağı No: 11/3 Bahçelievler / İSTANBUL
Telefon: 0 212 441 97 27

Yeni Başvuruları kaçırmamak için INSTAGRAM hesabımızı takip edin.

Instagramhttps://www.instagram.com/basvuruprofesoru/

4/5 - (2 votes)

4 thoughts on “Bahçelievler Belediyesi Ramazan Yardımı Başvurusu 2024

  • Özlem

    Benim durumum yok bana yardım eli uzatın kirada kirada yaşıyorum beb eşim den ayrım çocuklarımla yaşıyorum okul masrafı oluyor yetişemiyorum 3kızım var ikisi engeli işitme engelli bana yardım eli uzatın kirada yaşıyorum

    Yanıtla
  • Eşim tek çalışıyor iki çocuğum var kiradayiz yardimlariniziistiyorumm

    Yanıtla
  • Semahir demir

    Ihtiyacim var yardim istiyorum bukadar

    Yanıtla
  • Bekir Celikoglu

    Merhabalar yaklaşık olarak 5 aydır işsizim çalışmıyorum bakmakta olduğum ben dahil 4 kişi daha vardır sizlerden gıda yardımı yapmanızı istiyorum

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir