26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 4 Mart 2024

Galatasaray Seremoni Ücreti 2024 – Seremoni Paketinde Neler Var?

Galatasaray, Nef Stadyumu’nda gerçekleşecek maçlarda, minik taraftarlarına unutulmaz bir deneyim yaşatacak “Yavru Aslanlar Seremonisi”ni uygulamaya koyuyor. Galatasaray Seremoni ücreti ne kadar 2024, seremoni paketi fiyatları, GS maç öncesi seremoniye nasıl katılırım detaylarına Ege etkinlik sitemizden öğrenebilirsiniz.

Galatasaray taraftarının heyecanla beklediği maç öncesi seremoniler, takımın büyüleyici atmosferini daha da özel kılmaya devam ediyor. Yavru Aslanlar Seremonisi ise bu özel anıların en güzel detaylarından bir tanesidir. Bu yazımızda Galatasaray maç öncesi seremoni paketiyle ilgili detaylı bilgilere yer vereceğiz.

Galatasaray, futbol sahalarındaki başarıları kadar taraftar deneyimini de önemsiyor. Maç öncesi düzenlenen seremoniler taraftarların çocukları için özel anılar biriktirmesi için bir fırsat sunuyor. Galatasaray’ın gelecekteki taraftarlarını sahaya getiren özel bir etkinlik olan Yavru Aslanlar Seremonisi, A Takım oyuncularıyla birlikte Rams Park atmosferini saha içinden yaşamak isteyenler için başvurularını bekliyor.

Galatasaray Seremoni Paketinde Neler Var?

Galatasaray her maça özel düzenlediği seremoni paketinde şunlar bulunmaktadır.

  • Yavru Aslanlar seremonide futbolcular ve maçın hakemleriyle el ele verecek, sahaya birlikte çıkacaklar
  • Yapılacak fotoğraf çekimiyle bu unutulmaz anlar kaydedilecek ve çekilen fotoğraflar, velinin mail adresine wetransfer aracılığıyla gönderilecek.
  • Yavru aslan ve velisi için ayrılacak 2 adet maç bileti sayesinde 90 dakikayı heyecanla takip edebilecek.
  • Müze ve stadyum turu hediye edilecek.
  • Yavru aslanlara Metin Oktay Forma Seti hediye edilecek.
  • Yavru aslanlara günün anısına özel tasarlanan hatıra biletleri takdim edilecek.

Galatasaray Seremoni Paketi Ücreti

Galatasaray maç öncesi seremoni paketi ücretleri tek maça mahsusu olup, fiyatlar her maç değişkenlik göstermektedir. Seremoniye katılım ücreti genellikle 25.000 ile 30.000 TL arası değişmektedir. Derbi maçlarda bu fiyatların üstünde bir fiyat istenmektedir. Ödemeler başvuru esnasında iyzico linki üzerinden kredi kartı yoluyla kolaylıkla yapılabilmektedir.

Galatasaray Seremoni Kayıt Formuna Nasıl Ulaşırım?

Galatasaray stadında gerçekleşen maç öncesi seremonisine çocuklarını katılmasını isteyen veliler, https://seremoni.galatasaray.org/ linkine tıklayarak başvuru formuna ulaşabilecek.

Başvurular, Galatasaray’ın resmi internet sitesi üzerinden online olarak yapılabilecek.
Başvuru formuna, çocuğun adı, soyadı, doğum tarihi, Galatasaray üyelik numarası ve iletişim bilgileri gibi bilgiler girilmesi gerekiyor.
Seremoni için belirlenen kontenjan dolana kadar başvurular kabul edilecek.

Galatasaray Seremoni Hakkında Bilgiler

Yavru Aslanlar seremoniye hangi oyuncuyla çıkacakları kura ile belirlenmektedir.

Futbol karşılaşması gününde Galatasaray Müzesi kapalı olacağından seremoniye katılan yavru aslan ve ailesi başka gün haklarını kullanabilecek.

Seremoniye katılım için başvuru kayıt formu doldurulmalı ve kayıt ücreti ödenmelidir.

Genellikle 7 – 12 yaş aralığındaki çocuklar seremoniye katılabilir. Yaş konusunda Galatasaray kulübü ayrıcalık tanıyabilir.

Başvurulardan haberdar olmak için INSTAGRAM hesabımızı takip edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir