26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 2 Temmuz 2024

İBB Geçim Sofra Destek Nedir, Nereden Alınır? 2024

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam ediyor. İBB Geçim Sofra Destek nedir, yardım kuponu nereden alınır, başvuru nasıl yapılır, sorgulama, ne kadar 2024 detaylarına Ege etkinlik sitemizden öğrenebilirsiniz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi şehrin çeşitli bölgelerinde yaşayan vatandaşlara yönelik Geçim Sofra Destek projesini başlattı. Başvurular internet üzerinden alınacak.

İBB Geçim Sofra Destek Paketi, İstanbul’da ekonomik sıkıntı içinde olan ailelere yönelik olarak başlatılan bir yardım paketidir. Geçim sofra destek yardım kuponu olarak da bilinmektedir. Yardım programı kapsamında İstanbul’da yaşayan ihtiyaç sahibi 600.000 aileye ulaştırılacak.

İBB Geçim Sofra Destek Başvurusu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından şehirde yaşayan yüz binlerce aileye ulaştırılmaya devam edilen geçim sofra destek yardım kuponuna başvuru yapmak isteyen İstanbullular, https://sosyalyardim.ibb.gov.tr/online-basvuru linkine tıklayarak Başvuru Türü bölümünden Geçim / sofra destek seçtikten sonra istenen bilgileri doldurarak başvurularını yapabilirler.

İBB Geçim Sofra Destek Ne Kadar? 2024

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen yardım kuponu geçim sofra destek başvurusu üzerinden verilmektedir. Ekrem İmamoğlu liderliğinde dağıtımı devam eden yardımın 2024 tutarı 2000 TL’dir.

İBB Geçim Sofra Destek Nereden Alınır?

İBB geçim sofra destek nereden alınır sorusu vatandaşların en çok sorduğu sorulardan bir tanesidir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen geçim sofra destek paketi vatandaşlara zarf olarak ulaşmaktadır. Bu zarf içerisinde bulunan kullanım talimatını okuyarak paranızı çekebilirsiniz. 2000 TL yardım kuponu Yapı Kredi bankamatikleri üzerinden kartsız işlemler bölümünden yapılmaktadır. Nasıl yapıldığını öğrenmek için https://egeetkinlik.com/blog/diger-etkinlikler/istanbul-etkinlikleri/ibb-2000-tl-yardim-basvurusu-nasil-yapilir/ linke tıklayabilirsiniz.

İBB Yardım Kuponu Sorgulama

İstanbul’daki vatandaşlar tarafından yardım kuponu olarak bilinen geçim sofra desteğe yaptığınız başvurunuzu sorgulama için https://sosyalyardim.ibb.gov.tr/basvuru-sorgulama linkine tıkladıktan sonra ekrana T.C. Kimlik No, Doğum Tarihi, Adı Soyadı ve Güvenlik Kodunu girerek sorgulamanızı yapabilir ve başvurunuz sonuçlandıysa öğrenebilirsiniz.

Başvurulardan haberdar olmak için INSTAGRAM hesabımızı takip edin.

2.7/5 - (6 votes)

4 thoughts on “İBB Geçim Sofra Destek Nedir, Nereden Alınır? 2024

  • Dılnoza

    Benda kira ev sahibi bide evden çikin diyor lütfen yardımcı olun eşim cezevinda kimsem yok tek cocugum var lütfen

    Yanıtla
  • Dılnoza

    Benim eşim cezevinda kimsem yok tek cocugum var lütfen yardımcı olurmsınız

    Yanıtla
  • Büşra

    Kirada oturuyorum iki tane çocuğum var eşim pazarda çalışıyor 15.000 liralık 10.000 TL kira veriyorum 5000 lirayla geçiniyoruz iki çocukla çok zor olur Allah rızası için bu mesajı görün ve yardımcı olun çok ihtiyacım var çocuklarım istediği yemekleri istediği şeyleri yapamıyorum lütfen bu mesajı görür çok ihtiyacım var

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir