27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 23 Aralık 2023

Pendik Belediyesi Termos Hediyesi Başvurusu 2024

İstanbul Pendik Belediyesi ilçede yaşayan vatandaşlara termos hediyesi vereceğini açıkladı. Pendik Belediyesi termos dağıtımı başvurusu nasıl yapılır 2023 – 2024, Ahmet Cin termos kampanyası başvuru şartları, öğrenci termosu ücretsiz bedava matara termos nasıl alınır, kimlere verilir detaylarına EgeEtkinlik.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

Pendik Belediyesi vatandaşlara ücretsiz termos dağıtımı yapmaya başladı.

İstanbul Pendik Belediyesi hediyelik eşya alımı için açtığı ilan sonrası ücretsiz termosları vatandaşlara hediye olarak dağıtmaya devam ediyor. Daha önce geçen seçim öncesi dağıtılan termoslar vatandaşların ilgisini çekince kış aylarının gelmesi ve belediye seçimlerinin tarihi yaklaşmasıyla birlikte ilçede yaşayan ailelere termos göndermeye başladı. Pendik ilçesinde yaşayan kişilere 100.000 adet termos hediye edilecek.

Dijital termos dağıtımıyla ilgili henüz bir açıklama yapılmazken vatandaşlar termos hediyesi almak için araştırmalara başladı. Dijital göstergesi bulunan termoslar içerisindeki sıcaklığı da gösteriyor. Oldukça kullanılışlı olduğu görülen çelik termoslar nasıl alınıyor?

Pendik Belediyesi Termos Hediyesi Kimler Alabilir?

İstanbul Pendik Belediyesi tarafından dağıtımı yapılan termoslardan almak için vatandaşların Pendik ilçesinde oturuyor olması gerekmektedir. Pendik’te oturan ilkokul, ortaokul ve lise öğrencisi olan ailelere verilmektedir. Yaptığımız araştırmalarda 3 çocuğu olan vatandaşlara 3 termos gönderilmektedir. Seçimlerde oy kullanacak kişilere öncelik verildiği söylenmektedir.

Pendik Belediyesi Termos Dağıtımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Pendik Belediyesi tarafından ücretsiz olarak dağıtılan termoslar için belediye tarafından başvuru formu açıldı. İsteyen vatandaşlar, https://basvuru.pendik.bel.tr/ linki üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Online başvuruda öğrencinin adına başvuru yapılmalıdır.

Termos hediyesi başvurusu yapmak için belediye geri dönüşlere de mutlaka cevap vereceği için 444 81 80 numaralı telefonu arayarak termos hediyesinden faydalanmak istediğinizi görevlilere iletebilirsiniz. Görevliler isteğinizi kayıt altına alacak ve ilgili birime iletecektir. Teslim merkezinden gidip termosunuzu alabilirsiniz.

Termos başvurusu yapmak için bir diğer yöntem ise, Pendik Belediyesine ait sosyal medya hesaplarına mesaj gönderebilirsiniz. Özellikle Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarına gönderdiğinizi mesajlara kısa sürede cevap veriliyor. Buralardan da yaptığınız istek doğrultusunda termos hediyesi alma olasılığınız yüksek olacaktır.

Pendik Belediyesi Termos Dağıtımı Nereden Yapılıyor?

Pendik Belediyesi tarafından ücretsiz olarak dağıtılan termosların dağıtımı Ahmet Yesevi Mahallesi Ahi Evran Kültür Merkezi’nden yapılmaktadır.

Adres: Ahmet Yesevi, 14 Hürriyet Cd. &, Ayyüzlü Sk, 34903 Pendik/İstanbul

Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

3.5/5 - (31 votes)

18 thoughts on “Pendik Belediyesi Termos Hediyesi Başvurusu 2024

  • Çiğdem

    Oğlum için termos istiyorum verirseniz sevinirim

    Yanıtla
  • Semih Eymen çota

    Liseye giden oğlum için termos istiyorum …lütfen !!!

    Yanıtla
  • Cemile

    4 çocuğum var çocuklarım için bende termos istiyorum

    Yanıtla
  • Tuncay aydin

    Eraba bende termos istiyorum

    Yanıtla
  • Belinay Özer

    Umarım kizimada çıkar

    Yanıtla
  • Termos a çok ihtiyacım var inşallah bana verirseniz sevinirim

    Yanıtla
  • Hatice Erdemir

    Öğrencim için termos istiyorum verirseniz çok sevinirim teşekkürler 🥰

    Yanıtla
  • Hatice Erdemir

    Öğrencim için termos istiyorum

    Yanıtla
  • kerem

    allah rızası icin bana termos gonderin!!! lutfen cok ihtiyacım var hastayım ve boyle seylere cok ihtiytacım oluyo nolursunuz sayın pendik belediyesi!!!!!!!!!!!

    Yanıtla
  • Alperen keşmer

    Alperen ve Eymen keşmer

    Yanıtla
    • Sefo

      Senin başvurman lazım tc tel no ile kayıt olunca direkt kültür merkezlerinden alabiliyosun

      Yanıtla
    • Berkay BÜLBÜL

      Getirirler Ben Pendik Belediyesi Başkanına ve yardımcılarına güveniyorum👌👍👍👍

      Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir