27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 31 Aralık 2023

Zeytinburnu Buz Pisti Kayıt Formu 2024

İstanbul Zeytinburnu Belediyesi Buz pistine bilet nasıl alınır, Zeytinburnu buz pateni randevu al, Olimpik buz adası biletix bilet 2024 giriş ücretleri ve seanslar detaylarını bulabilirsiniz.

İstanbul Zeytinburnu ilçesinde bulunan Buz Adasında eğlence yaz kış devam ediyor.

Avrupa’nın en büyük buz pateni sahası Zeytinburnu Buz Adasına ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor. Zeytinburnu buz pistine gitmek isteyen aileler çocuklarıyla birlikte keyifli zaman geçiriyor. Ailelerin buz pistinde paten kayması için belediye tarafından açılan formu doldurması gerekiyor.

İki büyük buz paten sahası bulunan Buz adasına 7 yaş ve üzeri kişiler giriş yapabiliyor. 18 yaşından küçük kişilerde ailesi ile birlikte buz adasına giderek sahaya giriş yapabilir.

Zeytinburnu Belediyesi Buz Pisti Kayıt Formu

Zeytinburnu Belediyesine ait buz pistine giriş yapmak için kayıt formu doldurulması gerekli ve uygun seanslar için randevu alınması gerekiyor. Kayıt olmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

https://zeybim.zeytinburnu.bel.tr/buz-adasi-kayit

Zeytinburnu Belediyesi ara tatil, 15 tatil, tatili ve bayramlarda gençlerin faydalanması için buz pateni sahasını ücretsiz yapmaktadır.

Zeytinburnu Buz Adası Giriş Ücreti

İstanbul’un en çok merak edilen buz pateni sahası olan Zeytinburnu Buz Adasına girişler ücretlidir. Biletlerinizi biletix.com üzerinden alarak da giriş yapabilirsiniz. Biletler öğrenci 50 TL, tam 75 TL olarak belirlenmiştir.

İstanbul’da gerçekleşecek etkinlikleri kaçırmamak için Sosyal Medya hesaplarımızı takip edin.

Whatsapp Grubu: https://chat.whatsapp.com/IN37jyHMQMTGhEglA56gzL

Telegram: https://t.me/marmaraetkinlik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir