27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 1 Ocak 2024

KDZ Ereğli Belediyesi Gıda Yardımı Başvurusu 2024

KDZ Ereğli Belediyesi başvuru yapan vatandaşlara gıda yardımı yapacak. Zonguldak Karadeniz Ereğli Belediyesi ramazan yardımı nasıl alınır 2024, başvuru şartları, Cumhuriyet Halk Evleri başvuru yeri detayları egeetkinlik.com da.

Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından ihtiyaç sahiplerine verilecek gıda yardımı başvuruları başladı.

Kuru Kumanya içeren “Gıda Kolisi” ve “Aşevi Yemek Yardımı” için başvuru yapabilirsiniz. Zonguldak KDZ. Ereğli Belediyesi sosyal sorumluluk kapsamında dar gelirli ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Belediye Ramazan Ayı gibi çeşitli aylarda vatandaşlara gıda erzak kolisi dağıtıyor. Gıda paketleri başvuru yapan vatandaşların verdikleri adreslerine kadar götürerek teslim ediyor.

KDZ Ereğli Belediyesi Gıda Yardımı Şartları

Zonguldak Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından verilecek gıda yardımından faydalanmak isteyen vatandaşların ilçeye bağlı ikamet etmesi, başvuru yapacak kişinin 18 yaşından büyük olması, her aileden sadece bir kişinin başvuru yapması ve ailenin ekonomik durumu asgari düzeyde olması gerekmektedir. Başvuru yapacak kişinin kimliği ile başvuru noktasına bizzat gitmelidir.

KDZ Ereğli Belediyesi Ramazan Gıda Yardımı Nasıl Alınır?

Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından her sene Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek ve gıda kolisi dağıtımı yapıyor. Ramazan ayı boyunca verilecek Kuru Kumanya içeren erzak paketi ve aşevi yemek yardımı almak isteyen vatandaşlar başvuru yapabilir.

KDZ Ereğli Belediyesi Gıda Yardımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

Zonguldak Karadeniz Ereğli Belediyesi tarafından yapılacak gıda yardımına başvuru yapacak kişilerin saat 09.00 – 16.00 saatleri arasında Şehit Vefa Karakurdu (Beyçayır) Stadı yanında bulunan Cumhuriyet Halk Evlerine giderek yapması gerekmektedir.

Başvuru noktasından kaydınız alınacak ve Ramazan ayı boyunca sıcak yemek ve gıda kolisi adresinize teslim edilecek.

Daha fazla burs başvurusu için Sosyal Medya hesaplarımızı takip edin.

Telegram: https://t.me/egeetkinlik

Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Instagramhttps://www.instagram.com/basvuruprofesoru/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir