27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 5 Ocak 2024

Şehitkamil Belediyesi Yardım Başvurusu Sorgulama 2024

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Yardım Başvurusu 2024 nasıl yapılır, burs başvuru şartları, Rıdvan FADILOĞLU öğrenci bursu, kırtasiye desteği nasıl alınır, 500 TL nakdi destek sorgulama başvuru formu, hoşgeldin bebek beşik (puşet) yardımı, gıda erzak kolisi yardımı detayları burada.

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi desteğe ihtiyacı olan vatandaşlar yardım başvurusu yapmak için araştırmalar yapıyor.

Şehitkamil Belediyesi yardıma muhtaç ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Sosyal yardım kriterlerine uyan vatandaşlara bir çok destek veriliyor. Sosyal Yardım alacak kişilerin hane gelir durumu, ısınma durumu, kişinin durumu, hanede kaç kişi yaşıyor ve öğrenci sayısı gibi kriterler göz önünde bulundurularak veriliyor.

Şehitkamil Belediyesi Yardım Kimler Alabilir?

Şehitkamil Belediyesi tarafından verilecek yardımlardan faydalanmak isteyen kişiler aşağıdaki şartları karşılaması gerekmektedir.

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Şehitkamil Belediyesi sınırları içerisinde oturuyor olmak,
  • İkametiniz Şehitkamil ilçesinde görünüyor olması,
  • Dar geliriniz olması

Şehitkamil Belediyesi Yardım Başvurusu Nasıl Yapılır?

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılacak yardımlardan faydalanmak isteyen vatandaşlar, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne giderek bizzat başvuru yapması gerekiyor.

Şehitkamil Belediyesi Nakdi Destek Başvurusu

Şehitkamil Belediyesi dar gelirli, yaşlı, dul, yoksul, muhtaç, kimsesiz, düşkün ve engellilere sosyal, sağlık ve ekonomik sorunlarının çözümüne yardımcı olabilmek amacı ile nakdi destek yardımı yapmaktadır. Afet dolayısıyla zarara uğrayan kişilere de asgari ücretin 5 katına kadar yardım yapılmaktadır.

Şehitkamil Belediyesi Başvuru Sırasında İstenen Belgeler

  1. Kişinin taşınmaz mal durumunu gösteren belge
  2. Yardıma muhtaç olduğuna dair dilekçe
  3. T.C. Kimlik Belgesi ve fotokopisi

Şehitkamil Belediyesi Kırtasiye Desteği Nasıl Alınır?

Şehitkamil Belediyesi Meslek Lisesine yeni başlayan öğrencilere 500 TL aylık ödeme yapıyor. 8 ay boyunca devam eden Kırtasiye desteğine başvuru yapmak isteyen öğrenciler, kayıt yaptırdıklarına dair belge ve velisiyle birlikte belediyeye giderek başvuru yapabilir. Toplamda 4000 TL destek verilecek.

Şehitkamil Belediyesi Burs Veriyor mu?

Şehitkamil Belediyesi direkt olarak öğrencilere burs vermese de çeşitli destekler ile okuyan öğrencilere yardımda bulunuyor. Kırtasiye desteği, çeşitli hediyeler, tablet dağıtımı ve eğitim yardımı gibi kalemleri kullanarak ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerine desteğini esirgemiyor.

Şehitkamil Belediyesi Hoşgeldin Bebek Paketi Başvurusu

Şehitkamil Belediyesi ailelerin yeni doğan bebekleri için Hoş geldin Bebek projesi kapsamında puset (beşik) hediye ediyor. Hoşgeldin Bebek projesinden faydalanmak isteyen anne ve babalar, 0342 323 27 27 numarayı arayarak başvuru yapabilirler.

Şehitkamil Belediyesi Gıda Erzak Kolisi Nasıl Alınır?

Şehitkamil Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara Gıda Erzak Kolisi yardımı yapılıyor. Gıda Kolisi yardımı almak isteyen aileler aşağıdaki linke tıklayarak istekte bulunabilir.

https://ulakbel.sehitkamil.bel.tr/WebBasvuru//#/

Başvurusu kabul edilen vatandaşlara koliler, adreslerine kadar götürülerek teslim ediliyor.

Şehitkamil Belediyesi Yakacak (Odun, Kömür) Dağıtımı

Belediye, kış aylarında ısınma aracı olarak soba kullanan ailelere odun ve kömür yakacak desteğinde bulunuyor. Her kış öncesi yapılan yardımlar ile aileler yakacak derdinden kurtuluyor. Şehitkamil Belediyesi 1 ton civarında kömürü vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıyor.

Yakacak Odun ve kömür almak isteyen aileler, belediye binasına giderek başvuru yapması gerekmektedir.

Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

5/5 - (2 votes)

6 thoughts on “Şehitkamil Belediyesi Yardım Başvurusu Sorgulama 2024

  • Sayın yetkilim evimiz ağır hasarlı olarak görünüyor ve yıkım kararı var ve herhangi bir gelirimiz yok issizim üç çocuğum okuyor ve masraflarını karsilayamiyoruz mümkünse nakdi yardımı ve gıda yardımı istiyoruz saygıyla

    Yanıtla
  • Duygu

    Bende cocuklarimla yalnız yaşayıp mücadele eden bir kadınım yardımları almıyorum beslenme bisiklet nakdi yardım ne olursa ilgili birimlere arz ediyorum

    Yanıtla
  • Serap

    Cocum okula basladı eksiklerini alamıyorum beslen almaktan zorlanıyorum Allah İcin yardımcı olursanız sevinirim maddi durumum yok esım calısmıyo iki cocum var

    Yanıtla
  • Yunus islam papu

    Bizde bisiklet yardımı istiyorum

    Yanıtla
  • Yakup papu

    Bisiklet yardımı

    Yanıtla
  • Bize tablet lazım lütfen yardım edin evimiz hasarlı bize çadır lazım lütfen yardım edin

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir