27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 30 Aralık 2023

Gebelik Eğitimi Veren Hastaneler Kayıt Başvuru Formu 2024

Gebelik testinin pozitif çıkmasıyla birlikte gidilmesi gereken gebelik eğitimi ile siz de daha bilinçli bir şekilde hamilelik sürecinizi daha rahat geçirebilirsiniz. Gebelik eğitimi veren hastaneler 2024 İstanbul, Ankara, İzmir, Gebe Okulu özel hastaneler, Sağlık Bakanlığı gebe eğitim kitapçığı ve kayıt başvuru detaylarına ulaşabilirsiniz.

Gebelik testinin pozitif çıkmasıyla birlikte başlayan hamilelik süreci eğitimlerle daha bilinçli bir şekilde atlatılabiliyor ve rahat bir doğum gerçekleşebiliyor. Hamile süresi boyunca yapacağınız ve yapmamanız gereken şeyleri öğreneceğiniz bu eğitimlere mutlaka kayıt başvurusu yaparak katılın.

Doğru bildiğiniz yanlışlar, doğum öncesi ve sonrası yapılması gerekenler, egzersizler ve birbirinden önemli pratik bilgiler edineceğiniz eğitimleri bir çok kamu ve özel hastaneler ücretsiz olarak vermektedir. Aşağıdaki hastaneler ile iletişime geçebilir ve en yakın eğitim tarihiyle ilgili bilgi alabilirsiniz.

Gebelik Eğitiminde Verilen Konu Başlıkları

Gebelik eğitiminde verilen bazı konu başlıkları aşağıdaki gibidir. Genel konular sıralanmıştır. Hastaneye göre konular değişkenlik göstermektedir.

Gebeliğin Oluşumu, Gebelik süresinde iyi gelen egzersizler, Gebelikte Annede görülen ruhsal ve fiziksel değişiklikler, Doğumhane gezisi ve bilgilendirme, Doğuma hazırlık ve doğum pozisyonları, Lohusalık dönemi, Anne sütü ve bebek bakımı ile bir çok konuda bilgi sahibi olabilirsiniz.

Gebelik Eğitimlerine Kimler Katılabilir? Başvuru Şartları

Gebe testi pozitif çıkan ve hamilelik dönemine giren tüm Anneler eğitime katılabilir. Eğitime katılacak anne adaylarının riskli bir gebeliği olmaması, Ağır psikiyatrik bir hastalığı bulunmaması, Eğitimi hamilelik süresi boyunca bırakmaması ve doktorundan izin alması gerekmektedir.

Gebelik Eğitimi Veren Hastaneler 2024

İstanbul, Ankara ve İzmir ilinde gebelik eğitimi veren hastaneleri aşağıda bulabilirsiniz. Diğer illerdeki anne adayları yorum kısmına “….. ilindeki gebelik eğitimlerini öğrenmek istiyorum” yazdıkları takdirde en kısa sürede o ildeki gebelik okulları listeye eklenecektir.

Binlerce kişinin takip ettiği bu listede yer almak ve reklam vermek isteyen hastane ve kurumlar [email protected] mail adresinden bize ulaşabilirler.

İstanbul Medicana Hastanesi Gebe Okulu
Tel
: 0212 867 75 00

İstanbul Memorial Hastanesi Doğuma Hazırlık Kursu
Başvuru Formu: https://www.memorial.com.tr/kurumsal/topluma-katkilarimiz/saglikli-yasam-okullari/memorial-doguma-hazirlik-kurslari
Tel: 444 7 888

İstanbul Bağcılar Medipol Mega Üniversite Hastanesi Gebe Okulu
Tel
: 0212 460 70 70 (Dahili: 11751)

Ankara Etlik Şehir Hastanesi Gebe Okulu
Tel
: (0312) 327 00 34 

Ankara Güven Hastanesi Gebe Okulu
Tel
: 0312 457 22 89

Ankara Memorial Hastanesi Doğuma Hazırlık Kursu
Başvuru Formu: https://www.memorial.com.tr/kurumsal/topluma-katkilarimiz/saglikli-yasam-okullari/memorial-doguma-hazirlik-kurslari
Tel: 444 7 888

Ankara Medicana Hastanesi Gebe Okulu
Tel: 0312 292 92 92

İzmir Eşrefpaşa Hastanesi Gebelik Okulu
Tel
: 0232 293 81 91

İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Gebe Okulu
Tel
: 0232 244 44 44 -(Dahili: 1235)

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Gebe Okulu
Tel: +90 (232) 412 22 22

İzmir Medicana Hastanesi Gebe Okulu
Tel: 0 232 970 35 35

Gebelik eğitimi veren hastaneler sürekli olarak güncellenecektir.

Yeni Başvuruları kaçırmamak için Sosyal Medya hesaplarımızı takip edin.

Telegram: https://t.me/egeetkinlik

Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Tiktokhttps://www.tiktok.com/@bakicelik92

Instagramhttps://www.instagram.com/basvuruprofesoru/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir