27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 18 Ocak 2023

Müge Anlı Hilal Baltacı İnstagram Hesabı Var mı?

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündem olan Hilal Baltacı instagram hesabı araştırılıyor. Üfürükçü süleyman kimdir, hilal süleyman olayı nedir detaylarına ulaşabilirsiniz.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Şerife ve Arif isimli Anne ve Baba, kızları Hilal Baltacı 51 yaşındaki üfürükçü Süleyman’a kaçtığını söyledi. 18 yaşındaki Hilal Baltacı’nın instagram hesabı merak edildi.

Kendisinden 33 yaş büyük Konyalı üfürükçü Süleyman isimli adama kaçan Hilal Baltacı’nın anne ve babası, ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı programına katıldı. Kızlarının geri gelmesi için Müge Anlı’ya başvuran ebeveynler stüdyoda gergin anlar yaşanmasına sebep oldu. Kızı ve adamı bulan Mügen Anlı, Hilal Baltacı ve Üfürükçü Süleyman’ı stüdyoya getirdi.

51 yaşındaki adamla yüzleşen anne ve baba “tacizci ve dolandırıcı olarak suçladı. Kızları ise eve geri gelmeyeceğini ve Süleyman ile yaşamak istediğini söyleyince anne sinir krizleri geçirdi.

Müge Anlı Hilal Baltacı instagram hesabı

Müge Anlı programına katılarak kaçtığı adam ile anne ve babası ile yüzleşen Hilal Baltacı isimli 18 yaşındaki kızın instagram hesabı merak edildi. Hilal Baltacı ile ilgili yaptığımız araştırmalar sonucunda kendisine ait bir instagram hesabına ulaşamadık. İlerleyen günlerde tekrar baktığımızda bulduğumuz andan itibaren buraya eklenecektir. Bizi takip etmeyi unutmayın.

Sosyal Medya hesaplarımızı takip edin.

Telegram: https://t.me/egeetkinlik

Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Tiktokhttps://www.tiktok.com/@bakicelik92

Instagramhttps://www.instagram.com/basvuruprofesoru/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir