27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 1 Ocak 2024

TIKLA DERS Gönüllü Hizmet Başvurusu 2024

TIKLA DERS platformu depremzede çocuklara destek olmak isteyen öğretmenleri gönüllü olmaya davet ediyor. Tikladers.com gönüllü hizmet başvurusu nasıl yapılır 2024, başvuru şartları, tıkla ders güvenilir mi detaylarına ulaşabilirsiniz.

Yüz yüze ve online ders almak isteyenler ile ders vermek isteyen öğretmenleri buluşturan Tıkla Ders, deprem nedeniyle desteğe ihtiyacı olan çocuklar için gönüllü öğretmenler arıyor.

Depremzede çocuklarının travma sürecini yönetebilmeleri, en az zararla hayata kazandırılması ve yarınlara hazır olmaları için değerli öğretmenler, psikologlar ve oyun ablalar ile iş birliği yapılacak. Gönüllülük başvurusu bulunarak sizde çocukların hayatına dokunabilirsiniz.

Gönüllü Hizmeti Kimler Başvuru Yapabilir?

Çalışan veya çalışmayan ilgili okullardan mezun veya öğrenci olan herkes başvuru yapabilir. Öğretmenlik, Psikolojik Danışmanlık, Oyun Ablası ve Öğrenci Koçluğu yapmak isteyenlerin başvuruları kabul edilecektir. Yaşadığınız şehirde çalışmalar gerçekleşecek.

Tıkla Ders Gönüllü Hizmet Başvurusu Nasıl Yapılır?

Gönüllü olarak depremden etkilenen çocuklara destek olmak isteyen vatandaşların başvuruları tikladers.com üzerinden alınacak. https://www.tikladers.com/gonullu-hizmet-basvurusu adresine tıklayarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

tikladers.com nedir, güvenilir mi?

tikladers.com online veya yüz yüze ders vermek isteyen eğitimciler ile ders almak isteyen öğrencileri bir araya getirmek amacıyla kurulan bir web sitesidir. Aradaki iletişimi hızlandırmak için köprü görevinde bulunuyor. Tıkla Ders platformu eğitimcilerden sadece reklam ücreti alır. Eğitim başına komisyon talep etmez.

Yeni Başvuruları kaçırmamak için Sosyal Medya hesaplarımızı takip edin.

Telegram: https://t.me/egeetkinlik

Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Tiktokhttps://www.tiktok.com/@bakicelik92

Instagramhttps://www.instagram.com/basvuruprofesoru/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir