28 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 29 Ocak 2024

AK Parti Maddi Yardım Başvurusu Nasıl Yapılır 2024 Gıda Yardımı

AK Partiye başvuru yapanlar Maddi yardım alıyor. Peki Adalet ve Kalkınma Partisi gıda yardımı başvurusu nasıl yapılır 2024, başvuru formu, ramazan nakdi destek başvuru şartları, ak parti üyelerine yardım detayları burada.

Adalet ve Kalkınma Partisi AK Parti zor günler geçiren vatandaşlara maddi yardım yapıyor. Akpartiye gönül veren vatandaşlar nakdi destek başvurusu yapmak için araştırıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan Ak Parti 20 yılı aşkın süredir ülkeyi yönetiyor. 2024 seçimlerinde yeniden lider parti olmak isteyen Adalet ve Kalkınma Partisi çalışmalarını sürdürürken, teşkilatlar üzerinden ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardımlara da devam ediyor.

AK Parti, gıda yardımından eğitim desteğine, engelli yardımından maddi yardıma kadar başvuru yapan vatandaşların her ihtiyacına koşmaya çalışıyor.

AK Parti Maddi Yardım Başvuru Formu

Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından verilen maddi yardımlardan faydalanmak isteyen vatandaşlar 444 25 44 numaralı telefonu arayabilir, isterse aşağıdaki linke tıklayarak online başvuru formunu doldurarak yardımlardan faydalanabilir.

https://akim.akparti.org.tr/

Maddi yardım başvurusu yapmanın bir diğer yolu da, size en yakın Ak Parti ilçe teşkilatına giderek başvuru yapmaktır. Yüz yüze derdinizi anlatabilir ve daha kolay yardım yapılmasını sağlayabilirsiniz. Eğer teşkilatlara gitme durumunuz yoksa yukarıdaki telefon ve başvuru formu üzerinden başvurunuzu yapınız.

AK Parti Gıda Yardımı Başvurusu

AK Parti ihtiyaç sahibi vatandaşların evine gıda yardım kolisi götürüyor. Dar gelirli vatandaşlar gıda yardımı almak için başvuru yapması gerekiyor. Bir mutfağın ihtiyacı olan temel gıdalar bu gıda kolisinin içerisinde bulunuyor. İsteyen vatandaşlar gıda alışverişi için nakdi yardımda alabilir. Başvuru yapmak için ilçe teşkilatlarını ziyaret edebilir veya AK Parti iletişim merkezi 444 25 44 numaralı telefonu arayabilirsiniz.


Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

3/5 - (9 votes)

10 thoughts on “AK Parti Maddi Yardım Başvurusu Nasıl Yapılır 2024 Gıda Yardımı

  • Sevda kurt

    Bende calisamiyom maddi yardım tüm yardımlardan almak istiyorum sol göz kapağı dusuyo oyuzden calisamiyom lütfen yardım edin

    Yanıtla
  • Maddi yardım istiyorum lutfen rica ediyom yardım edin ne olur

    Yanıtla
  • Deniz

    Eşim çalışmıyor çocuğumun ihtiyaçlarını karşılayamiyorum nakdi yardıma ihtiyacım var bebeğim küçük 9 aylık ihtiyaçlarımıza yetişemiyorum lütfen yardım edin ihtiyacım var

    Yanıtla
  • 4 çocuğum var erzak yardımı istiyorum çok ihtiyacım var

    Yanıtla
  • Bursa yenişehir de oturuyorum kirada oturuyorum lütfen banada yardım edin Erzağa ihtiyacım var Gündoğan mah koca emin sok no 3

    Yanıtla
  • Songül erkut

    05333155365

    Yanıtla
  • Ben ev hanımıyım askeri ücreti alıyoruz kredi borcumuz var kira ödüyoruz 3 çocuk okula gidiyor ihtiyaçlarıni karşılamakta zorluk çekiyoruz çocukların eğitimi yol masrafları zor karşılıyoruz lütfen yardım edin yakacak yardımı gıda yardımı nakit yardımı istiyorum lütfen yardım edin Allah rızası için yardım edin

    Yanıtla
  • Melek

    Eşim epleks hastası sağ elini doldurulacak çalışamıyorum aile ihtiyaçımız var. 2tane kız çocuğum var sizlerden yardım etmenizi istiyorum. Ramazan mübarek günü sizden yardım etmenizi istiyorum.

    Yanıtla
  • Rayme Öztürk

    Teşekkürler

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir