27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 1 Nisan 2024

Müge Anlı Seyirci Başvurusu 2024: Seyirci Nasıl Olunur?

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı Tatlı Sert Programına seyirci olarak katılmak isteyen izleyenler başvurusu nasıl yapıldığını merak ediyor. Müge Anlı Tatlı Sert seyirci başvuru formu 2024, seyirci nasıl olunur?, Köklü Ajans seyirci ücreti detaylarına ulaşabilirsiniz.

Türkiye’nin en güvenilir insanları arasında gösterilen Müge Anlı, ATV ekranlarında sunduğu program hafta içi her gün izleyiciyi ekrana kitlemeye devam ediyor. İsteyen izleyiciler artık programa seyirci başvurusu yaparak katılabiliyor.

Gündüz kuşağı programlarının en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, cinayetleri bir bir çözüyor ve kayıpları canlı yayında bulmaya devam ediyor. Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen olayların işlendiği Müge Anlı’nın sunduğu programa seyirci olarak katılabilir ve olaylara canlı tanıklık edebilirsiniz. Yeni sezonun başlamasıyla seyirciler 2024 yılı itibariyle de alınacak. Başvuru yapan izleyiciler canlı yayına artık katılabiliyor.

Müge Anlı Seyirci Ücreti

Ekranların en çok izlenen gündüz kuşağı olan ve her yıl bir çok dalda ödüle layık görülen Müge Anlı, programına seyirci kabul ediyor. Seyirci olarak isteyen kişiler seyirci ücretinin ne kadar olduğunu merak ediyor. Müge Anlı programına seyirci olarak katılacak kişilere ilk programında herhangi bir ücret ödenmiyor. Anlaşma sonrası her programa sürekli olarak gelecek kişilere her program başına para ödeniyor. Her gün gelecek kişilere servis imkanı da sağlanıyor.

Müge Anlı Seyirci Başvurusu Şartları

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına seyirci olarak katılmak isteyen izleyiciler 18 yaşından büyük olmalıdır. Gidecek kişileri izleyici temsilcisi tarafından ayarlanan servis alıyor ve programa ücretsiz olarak getiriyor. Program süresince size yiyecek ve içeceklerde veriliyor. Program sonunda ise belirlenen günlük seyirci ücreti sizin oluyor ve servis sizi aldığı yere geri bırakıyor. Programın her zaman takipçisi yani fanı olan izleyiciler özellikle seçiliyor. Hafta içi her gün gelecek kişiler belirleniyor.

Müge Anlı Seyircisi Nasıl Olunur?

ATV ekranlarında her hafta içi yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına seyirci olarak katılmak isteyen izleyiciler, 0535 365 52 52 numaralı telefona whatsapp üzerinden mesaj atarak veya 0212 639 42 63  veya 0212 639 50 17 numaralı telefonları arayarak seyirci başvurusu yapabilirsiniz.

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

3.7/5 - (3 votes)

One thought on “Müge Anlı Seyirci Başvurusu 2024: Seyirci Nasıl Olunur?

  • Ayaz Yılmaz

    Ban 10 yaşındayım babam va annem bana evlatlık olduģumu söylüyor evlatlıkmışım benim gerçek ailemi bulun 😢😢😢

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir