29 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 30 Aralık 2023

Mustafa Karataş Sahur Programı Seyirci Olarak Nasıl Katılırım? 2024

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Mustafa Karataş ile Sahur Vakti programı ne zaman, nerede, hangi kanalda, seyir başvurusu nasıl yapılır 2024, Mustafa Karataş sahur programına nasıl katılırım, Kanal 7 izleyici temsilcisi whatsapp hattı detaylarına EgeEtkinlik.com da ulaşabilirsiniz.

Profesör Doktor Mustafa Karataş, her gece sahur vakti programı ile Kanal 7 ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Dini hikayeleri, yorumları ve ilgi çeken sohbeti ile her gece 02.15’te Kanal / ekranlarında olacak. Oruç tutmak üzere hazırlanan vatandaşlar Mustafa Karataş hocayı canlı dinlemek ve programa katılmak için seyirci başvurusu yapmak istiyor.

Seyirci olarak katılmak isteyenler, ücretsiz servis ile götürülüyor ve dönüşte evlerine bırakılıyor. Her gün Mecidiköy’den servis kalkıyor. Programda sahur yapmak isteyenler içinde yemek veriliyor.

Mustafa Karataş Sahur Programı Nasıl Katılırım?

Mustafa Karataş ile Sahur Vakti programına seyirci olarak katılmak isteyen vatandaşlar, 0537 888 72 41 numaralı telefona Whatsapp üzerinden yazarak kayıt yaptırabilirsiniz.

Mustafa Karataş Sahur Programı Whatsapp Hattı

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Mustafa Karataş ile Sahur Vakti programına bağlanarak soru sormak isteyen vatandaşlar, 0212 300 04 04 numaralı telefondan canlı yayına bağlanabilir, 0538 261 26 77 whatsapp hattından yazabilirsiniz.

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir