27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 7 Nisan 2023

Dalin Resim Yarışması 2023 Başvuru – 500 Tablet Ödüllü Yarışma Detayları

Çocuk şampuan markası Dalin, 23 Nisan Resim yarışması düzenliyor. 500 adet tablet ödüllü Dalin Resim yarışması başvuru nasıl yapılır 2023, başvuru şartları, konusu, yaş sınırı, yarışma sonuçları ne zaman açıklanacak, ödül töreni detaylarına EgeEtkinlik.com dan ulaşabilirsiniz.

Çocukların çok sevdiği şampuan markası Dalin, geleneksel olarak düzenlediği 23 Nisan Resim Yarışmasına başvuruların başladığını duyurdu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocukların resim kabiliyetini geliştirmek ve ödüller ile onları sevindirmek isteyen Dalin her sene resim yarışması düzenliyor. Bu sene dereceye giren çocuklara 500 adet Samsung marka tablet verecek olan Dalin 10 kişiye ise resim kursu hediye edecek. Deprem bölgesindeki çocukları da unutmayan şampuan markası Dalin, yarışmaya katılan her çocuk adına bölgeye yardım gönderecek.

Bu sene Resim Yarışmasının jüri üyeleri ise Çağla Ulusoy, Çiğdem Aky, Ebru Duruman, Esra Gülmen ve oyuncu Eda Ece olarak belirlendi. Yarışma kapsamında Jürinin belirleyeceği 10 çocuğa resim bursu verilecek.

Dalin Resim Yarışması Başvuru Şartları

  • Dalin Resim yarışmasına katılım instagram üzerinden gerçekleşeceği için @dalinturkiye hesabının takip edilmesi,
  • Yarışmaya katılırken yapılan resmin anlaşılabilir ve yeterli görünürlüğe sahip şekilde Instagram üzerinden post olarak paylaşılması,
  • Resmin paylaşılacak profilin herkese açık olması gerekmektedir.

Dalin Resim Yarışması Yaş Sınırı

Dalin Resim yarışması yaş sınırı 12 yaştır. Katılan yarışmacının en az 4 yaşında en fazla 12 yaşında olması gerekiyor. Yarışma 4-6 yaş, 7-9 yaş ve 10-12 yaş olmak üzere 3 kategori de gerçekleşmektedir.

Dalin Resim Yarışması Nasıl Katılırım?

Dalin Resim Yarışması başvuru Instagram üzerinden yapılacak. Profilinizden herkese açık bir şekilde paylaşacağınız fotoğraf ile katılım sağlayabilirsiniz. Fotoğrafınızı paylaşırken @dalinturkiye hesabını etiketlemeyi ve #dalinresimyarışmasi2023 etiketini açıklama kısmına yazın. Yarşmaya katılan çocuğunuzun yaşını da yazmayı unutmayın.

Dalin Resim Yarışması Son Başvuru Tarih Ne Zaman?

Dalin Resim Yarışması son başvuru tarihi 30 Nisan 2023 tarihi olarak belirlenmiştir.

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

5/5 - (1 vote)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir