28 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 12 Nisan 2023

Aile Dizisi İpek Çiçek Instagram Hesabı

Aile dizisinde Ceylan karakterini canlandıran İpek Çiçek instagram hesabı merak ediliyor. Show TV İpek Çiçek kimdir, instagram, tiktok, facebook ve twitter hesabı nedir, kaç yaşında detayları EgeEtkinlik.com dan okuyabilirsiniz.

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Aile ilk bölümünden itibaren çok konuşulmaya devam ediyor. Ceylan karakterini canlandıran İpek Çiçek merak edilenler arasında bulunuyor.

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerini paylaştığı Aile dizisinde oyunculuğuyla tam not alan İpek Çiçek dizide Aslan’ın kardeşi Ceylan karakterine hayat veriyor. Deli dolu ve özgürlüğüne düşkün bir karakteri canlandıran Ceylan ailesine kendini kanıtlamaya çalışırken bir çok hata yapmaktadır.

Aile dizisi İpek Çiçek Kimdir?

İpek Çiçek 26 Mart 1999 yılında İstanbul’da doğmuştur. Küçük yaşlarından itibaren oyunculuk eğitimi alan güzel oyuncu, İstanbul Bilgi Üniversitesinde oyunculuk eğitimine devam etmektedir. İpek Çiçek daha önce Gençliğim Eyvah, Çocukluk ve Pera Palas’ta Gece Yarısı gibi projelerde rol almıştır.

Aile dizisi İpek Çiçek Instagram Hesabı

Aile dizisinde Ceylan karakterini canlandıran İpek Çiçek instagram hesabında iş ve özel hayatından paylaşımlarda bulunuyor. Güzel oyuncuyu @ipeksiciceksi hesabı üzerinden takip edebilirsiniz.

Oyuncunun Tiktok, Facebook ve Twitter hesabı bulunamamıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir