26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 13 Ekim 2023

Bir öğretmenin hangi okulda görev yaptığını nasıl öğrenebilirim?

Bir öğretmenin hangi okulda görev yaptığını nasıl öğrenebilirim?, MEB Öğretmen Bulma, Emekli öğretmeni nasıl bulurum 2024, Hangi Öğretmen Hangi okulda Görev yapıyor, İlkokul, Anaokulu, Lise Eski öğretmenimi bulma, Öğretmen arama sorgulama için detaylar burada.

Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise’de bizleri okutan öğretmenlerimizin şimdi ne yaptığını her zaman merak ederiz. Eski öğretmenini bulmak isteyen kişiler nasıl bulacağını araştırıyor.

Bizlere okuma yazmayla birlikte çok emeği bulunan öğretmenimizi uzun yıllar geçse de aradan, aklımıza geldiğinde veya 24 Kasım Öğretmen Gününde bir çiçek göndermek isteriz. Bunun için emekli olup olmadığını ve hangi okulda çalıştığını merak ederiz.

Eğer bizleri yetiştiren öğretmenin ismini unutmadıysanız, bulmanız için bir kaç yöntemden bahsedebiliriz.

Sosyal Medya Hesabının Olup Olmadığını Araştırın

Türkiye’de artık sosyal medya kullanıcı sayısı bir hayli fazla. Sürekli sosyal medya üzerinden birşeyler paylaşıyoruz. Siz de Facebook, Instagram ve Twitter üzerinden öğretmeninizin adını aratarak kendisini bulabilirsiniz. Profil bilgilerinden hangi okulda görev yaptığını veya emekli olup olmadığını öğrenebilir, kendisiyle sohbet edebilirsiniz.

Kendisinin ismini bilmiyorsanız, öğretmeniniz ile birlikte görev yapmış olan öğretmenleri bulup, onlar üzerinden öğretmeninizin ismini öğrenebilir ve iletişime geçebilirsiniz.

Google Üzerinden Arama Yapın

Dünyanın en çok kullandığı google arama motorunu da kullanarak öğretmeninizi bulabilirsiniz. Arama kısmına öğretmeninizin ismini yazdıktan sonra Görseller bölümüne gelerek öğretmeninizin resmi çıkabilir. Yayınlandığı site üzerinden kendisiyle iletişime geçme imkanı bulabilir veya hangi okulda görev yaptığını öğrenebilirsiniz.

MEB Okulları Üzerinden Araştırma Yapın

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı çalıştığını düşünüyor ve küçük bir şehirde yaşıyorsanız, okullarının web sitesini ziyaret ederek, öğretmenlerini kontrol edebilirsiniz. Eğer büyük bir şehirde yaşıyor olduğunu düşünüyorsanız bu araştırma biraz vakit alabilir.

Hangi öğretmeni aradığınızı yorum kısmına yazabilir ve bulup bulamadığınızı bizimle paylaşabilirsiniz.

One thought on “Bir öğretmenin hangi okulda görev yaptığını nasıl öğrenebilirim?

  • Gülistan KOÇAK

    Bn ilkokul öğretmenim olan yasin gümüş ü arıyorum yardımcı olabilir misiniz?

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir