26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 3 Ocak 2024

Evdeki Yabancı Sorgulama e-Devlet Nasıl Bakılır? 2024

Son zamanlarda vatandaşlardan evimde yabancı insanlar görünüyor diye şikayetler artmaya başladı. Evdeki yabancı sorgulama e-devlet üzerinden yapılabiliyor. evimde yabancı var mı nasıl öğrenebilirim? 2024, hanede adreste yabancı sorgulama detaylarına ulaşabilirsiniz.

Oturduğunuz evde hiç tanımadığınız birinin ikameti de olabilir. Türkiye’de binlerce kişi e-devlet üzerinden sorgulama yaptığında evimde yabancı var diyerek şikayetlerde bulunuyor. Okumaya devam ederek siz de evdeki yabancı var mı sorgulaması yapabilirsiniz.

İçişleri Bakanlığı Süleyman Soylu’ya yöneltilen bir soru üzerinde gündem olan bu konu ile bir çok kişinin oturduğu ikamette bir kaç kişinin daha oturuyor olarak gözüktüğü belirlenmiştir. Sosyal Medya da gündem olan bu konu üzerine binlerce kişinin oturduğu evde başkası da görünmektedir.

Evdeki Yabancı Sorgulama e-Devlet Nasıl Bakılır?

Evinizde bir yabancının ikameti bulunup bulunmadığını merak ediyorsanız Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Müdürlüğü bu hizmet size e-devlet üzerinden sunmaktadır. Sorgulama için e-devlet giriş yaptıktan sonra arama bölümüne “Aynı Hanede İkamet Eden Kişi Belgesi Sorgulama” yazarak çıkan ekranda evimde yabancı var mı sorusuna yanıt bulabilirsiniz.

Bu durum sizce neden kaynaklanıyor, yoruma düşüncelerinizi yazabilirsiniz.


Yeni Başvuruları kaçırmamak için Telegram Grubu ve Youtube Kanalımıza Katılın.

Telegram Başvuru Grubu
https://t.me/egeetkinlik

Youtube Kanalı
https://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir