18 Nisan 2024
Son Guncelleme Tarihi: 12 Haziran 2021

Olala Reklamında Oynayan Kadın Kim? Instagram Adresi

Ülker Olala Reklamında oynayan kadının adı nedir?, 2021 Olala Gurme Hazzı reklamında oynayan kızın ismi, Ülker Reklamları, Çağla Demir kimdir?, Çağla Demir kaç yaşında?, Çağla Demir instagram, Çağla Demir oynadığı reklam, çağla demir film ve diziler için detaylar

Ülker’in Yumuşacık ıslak kekinin üstünde enfes çikolatalı sosu ve içinde yoğun kremasıyla; Profiterol, Kırmızı Kadife Pasta ve Karamelli Pasta Lezzetinde Yeni O’lala Gurme Tatlı Serisi reklamı yayınlandı. Reklam oldukça ilgi çekici olsa da reklam filminde oynayan kadın oyuncu da merak ediliyor.

Olala Reklamını izleyenler tarafından Kadın oyuncu merak edilince arama motoları üzerinden Olala Reklamı kadın oyuncu, olala reklamındaki kadın kim?, Olala Reklamları 2021 gibi aramalar yapıldı.

Olala Reklam Filminde Oynayan Kadının Adı

Ülker’in 2021 Olala Reklamında oynayan kadının ismi Çağla Demir’dir. 1 Ocak 1992 doğumlu 29 yaşındaki oyuncu Samsun’da dünyaya geldi. Dizi oyuncusu olan Çağla Demir , Tümay Özokur Atölye’de oyunculuk eğitimi aldı.Bir dönem modellik yapan Çağla Demir’in ilk oyunculuk deneyimini Medcezir ile yaşadı.
2015-2017 yılları arasında yayınlanan Kara Sevda dizisinde ‘Çağla’ karakterine hayat verdi. Star Tv’de yayınlanan, başrolü Hande Erçel, Tolgahan Sayışman ve Berk Hakman’ın paylaştığı Siyah İnci dizisinde ‘Ece’ karakterini canlandırmıştır. Kocaman Ailem, Elimi Bırakma dizilerinin kadrosunda da yer aldı.

OYNADIĞI FİLMLER VE DİZİLER

Bayi Toplantısı (Film, 2020)
Elimi Bırakma (TV Dizisi, 2019)
Kocaman Ailem (TV Dizisi, 2018)
Çukur (TV Dizisi, 2017)
Siyah İnci (TV Dizisi, 2017)
Kara Sevda (TV Dizisi, 2015-2017)
Medcezir (TV Dizisi, 2014)

Çağla Demir Instagram Adresi

Çağla Demir’in şu anda 300 bin takipçili instagram hesabı mevcuttur. Dileyen herkes @demircaglaa hesabından kendisini takibe alabilir.

Çağla Demir’in oynadığı Yeni O’lala Gurme Tatlı Serisi, Hazzın En Tatlı Hali Reklam Filmi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir