27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 15 Aralık 2023

Pasaport başvuru süreciniz için [email protected] adresine yurtdışı çıkış tarihinize ilişkin belgeleri iletmenizi rica ederiz nedir?

Pasaport başvurusu yapan kişiler bir süre sonra cep telefonlarına gelen mesajın ne olduğunu merak ediyor. Pasaport başvuru süreciniz için [email protected] adresine yurtdışı çıkış tarihinize ilişkin belgeleri iletmenizi rica ederiz ALO 199 SMS nedir, ne demek, başvuru süreci hızlandırma detaylarını egeetkinlik.com da bulabilirsiniz.

Pasaportunu yeniletmek veya ilk defa pasaport başvurusu yapan vatandaşlar uzun süren basım süreci ile karşı karşıya kalıyor. Basım sürecini bekleyen vatandaşlar cep telefonlarına gelen mesaj için araştırmalar yapıyor.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından ALO 199 “Pasaport başvuru süreciniz için [email protected] adresine yurtdışı çıkış tarihinize ilişkin belgeleri iletmenizi rica ederiz.” mesajı pasaport başvurusu yapan kişilerin cep telefonlarına mesaj olarak gönderilmektedir.

Pasaport Başvuru süreci mesajı nedir?

Pasaport başvuru süreciniz ile ilgili gönderilen SMS toplu bir bilgilendirme mesajıdır. Basım sürecindeki yaşanan gecikmeler nedeniyle vatandaşların aciliyet durumları göz önüne alınarak pasaport basımları gerçekleştirilecek. Yurt dışına acil çıkış yapmak isteyenlerin pasaportları daha erkene alınacak. Bunu kanıtlamak içinse [email protected] mail adresine uçak bileti, otel rezervasyon, davet mektubu gibi belgelerinizi iletmeniz istenmektedir. Başvuru sürecinizi hızlandırmak istiyorsanız, belgelerinizi mutlaka mail adresine gönderiniz.

Pasaport En Kısa Zamanda Nasıl Alınır? Acil Pasaport Başvurusu

Yeni Başvuruları kaçırmamak için Sosyal Medya hesaplarımızı takip edin.

Telegram: https://t.me/egeetkinlik

Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCK_Ani0ACkUKkkkJeCbwfdQ

Tiktokhttps://www.tiktok.com/@bakicelik92

Instagramhttps://www.instagram.com/basvuruprofesoru/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir