27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 13 Aralık 2023

İzDönüşüm Fabrikası İş Başvurusu 2024

İzmir Büyükşehir Belediyesi geri dönüşüm fabrikası İzDönüşüm Tesisi açıldı. Şehrin ambalaj atığını dönüştüreceği İzmir Geri Dönüşüm fabrikaya iş başvurusu nasıl yapılır 2023 – 2024, İzdönüşüm fabrikası iş ilanları detaylarını burada bulabilirsiniz.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzDönüşüm Ambalaj Atığı Toplama ve Ayrıştırma Tesisi açılışı yapıldı. Bir çok vatandaşın evine ekmek götürmesine sebep olan projeye iş başvurusu yapabilirsiniz.

420 ton ambalaj atığını ayrıştırma kapasitesi bulunan İzDönüşüm fabrikasına çöplerden topladığı atıkları satarak para kazanan emekçiler işe alındı. İlk etapta Karşıyaka, Karabağlar, Buca ve Narlıdere ilçelerine Ambalaj Atığı Kutuları yerleştirildi. Sıfır Atık Aracı ile bu kutulardan toplanan atıklar İzdönüşüm tesisinde toplanacak ve ayrıştırma işlemleri yapılarak dönüşüme katkı sağlanacak.

Büyükşehir Belediye iştirakı İzDoğa tarafından Konak’ta kurulan fabrikaya öncelikli olarak düzenli bir gelir sağlanması için hurdacılar istihdam edilecek. Onlara sigorta ve maaş verilecek. Fabrikaya sahada ve fabrikada çalışacak elemanlar alınacak. Ambalaj Atığı Kutularının tüm İzmir’e yayılmasıyla birlikte işçi açığı ortaya çıkacak ve yeni işe alımlar yapılacak.

İzDönüşüm Fabrikası İş Başvurusu

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan ve şehrin tüm atığını geri dönüşüme kazandıracak olan İzDönüşüm Fabrikasına iş başvurusu yapmak isteyen İzDoğa ile iletişime geçebilir veya aşağıdaki linke tıklayarak iş başvurusu yapabilir.

http://www.izdoga.com.tr/tr/CVBankasi/15

İzDoğa İletişim:
0 232 498 02 70 – 0 232 498 02 72
0 232 498 02 71 – 0 232 498 02 73

Adres:
Akdeniz Mah. Mimar Kemaleddin Cad. No:62 İç Kapı no:Z/1 Konak İzmir

E-posta:
[email protected]


Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

5/5 - (1 vote)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir