27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 4 Kasım 2023

İzmir Beydağ Kestane Festivali 2023

İzmir Beydağ Kestane Festivali sizleri bekliyor. Beydağ Belediyesi kestane festivali ne zaman, nerede, etkinlik programı 2023, Çomaklar köyü mahallesi, kestane festivalleri stand başvurusu detaylarına EgeEtkinlik.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

İzmir’in Beydağ ilçesinde her yıl heyecanla beklenen Kestane Festivali bu sene 12 Kasım 2023 tarihinde gerçekleşecek.

Beydağ’ın ünlü kestanesi festival ile birlikte tüm Dünya’ya tanıtılması amaçlanıyor.. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Beydağ Belediyesi iş birliğiyle gerçekleşecek festival kapsamında birbirinden farklı etkinlikler sizlerle buluşacak. Festivalde 1 ton kestane ve Beydağ keşkeği vatandaşlara dağıtılacak. Bu yıl dördüncü kez düzenlenecek festival her yıl binlerce kişiyi ağırlıyor.

Hepimize kışı sevdiren eşsiz tattaki kestane kebabının ve birbirinden lezzetli ikramların tadına bakmak şehirden uzakta dolu dolu bir gün geçirirken Beydağ ilçesini keşfetmek için bu festivali kaçırmayın.

Beydağ Kestane Festivali 2023 Hakkında Bilgiler

İzmir Beydağ Kestane Festivali, 12 Kasım 2023 Pazar günü Çomaklar Köyünde gerçekleşecek. Festival saat 11.00 itibariyle başlayacak. Festivalde stant açmak isteyen kişiler Beydağ Belediyesi ile iletişime geçerek başvuru yapabilirler.

İzmir etkinliklerini kaçırmamak için Sosyal Medya hesaplarımızı takip edin.

Whatsapphttps://chat.whatsapp.com/JCcI47E7l58LmZWXO7khRY

Telegramhttps://t.me/egeetkinlikcom

Ege Etkinlik Instagramhttps://www.instagram.com/egeetkinlikcom/

İzmir Etkinlik Instagramhttps://www.instagram.com/izmiretkinlikajansi/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir