27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 10 Mart 2024

Sultangazi Belediyesi Gezi Turları Başvuru Kayıt 2024

İstanbul Sultangazi Belediyesi tarafından düzenlenen ücretsiz gezi turları başlıyor. www.sultangazi.bel.tr başvuru formu 2024, Sultangazi bedava kültür gezileri ne zaman, Ramazan Turları, İstanbul çıkışlı turlar, Çanakkale, Konya, Edirne, Bursa, Nevşehir, Kastamonu, Demokrasi Adası kayıt başvuru formu detaylarına EgeEtkinlik.com üzerinden ulaşabilirsiniz.

İstanbul’da belediyeler vatandaşlarını ücretsiz kültür gezilerine götürmeye devam ediyor.

Sultangazi Belediyesi tarafından da düzenlenen gezi turlarına başvurular başladı. Belediye bir çok şehrin kültürel mirasını ve doğal güzelliklerini keşfetmeleri için vatandaşlarını günübirlik ve konaklamalı olarak götürüyor. Ücretsiz gezme fırsatı bulan vatandaşlar ise gezilere yoğun ilgi gösteriyor. Başvurular ise internet üzerinden online alınıyor. Belediye tarafından düzenlenen gezilere katılarak şehrin önemli noktalarını ziyaret edebilir, uzman rehberler eşliğinde tanıma şansı elde edebilirsiniz.

Sultangazi Belediyesi Düzenlediği Geziler

Çanakkale,

Konya,

Edirne,

Bursa,

Nevşehir,

Kastamonu,

Demokrasi Adası

Sultangazi Belediyesi Gezi Turları Katılım Şartları

İstanbul Sultangazi Belediyesi tarafından düzenlenen gezilere ilçede ikameti bulunan vatandaşlar katılabiliyor. Başvurular sadece internet üzerinden kabul ediliyor. Başvuru yapacak kişilerin 16 yaşından büyük olması gerekiyor. Küçük çocuk ile birlikte katılım kabul edilmiyor. 3 ve 4 numaralı koltuklara rezervasyon yapılamaz çünkü Görevli ve Rehber Koltuğu olarak ayrılmıştır. Haftaiçi 08:00 – 23:00 arasında 444 23 32 numaralı çağrı merkezinden bilgi alabilirsiniz.

Sultangazi Belediyesi Kültür Turları Başvuru Kayıt Formu

Sultangazi Belediyesi’nin organize ettiği Kültür turlarına katılmak isteyen kişiler https://genclik.sultangazi.bel.tr/tr/gezi linkinden giriş bilgilerinizle veya e-devlet şifrenizle giriş yaptıktan sonra gezilere başvuru yapabilirsiniz.

Sultangazi Belediyesi Ramazan Gezileri

İstanbul Sultangazi Belediyesi Ramazan ayında da gezilerine devam edecek. Ramazan ayında belediye 3 şehre kültür gezisi düzenleyecek. Çanakkale, Edirne ve Bursa gezilerine katılmak isteyen başvuru yaparak ücretsiz olarak katılabilecek. Ramazanda bu özel gezileri kaçırmayın.

İstanbul’da gerçekleşecek etkinlikleri kaçırmamak için Sosyal Medya hesaplarımızı takip edin.

Başvurulardan haberdar olmak için INSTAGRAM hesabımızı takip edin.

Whatsapp Grubuhttps://chat.whatsapp.com/IN37jyHMQMTGhEglA56gzL

Telegramhttps://t.me/marmaraetkinlik

One thought on “Sultangazi Belediyesi Gezi Turları Başvuru Kayıt 2024

  • Zehra

    Merhaba yanlış şehire rezervasyon aldığım için onu iptal edip gitmek istediğim yere revarvasyon yaptırmak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir