27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 24 Haziran 2024

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardım Kartı Nasıl Alınır? 2024

İzmir Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşlara sosyal yardım kartı projesini duyurdu. İzmir şehir kartı nedir, emekli başvurusu nasıl yapılır 2024, başvuru şartları, şifre alma, sorgulama, ne kadar, ne zaman yatacak, vakıfbank, şifremi unuttum detaylarına Ege Etkinlik.com dan ulaşabilirsiniz.

İzmir Büyükşehir Belediyesi dijital olarak hayata geçirdiği sosyal yardım kartını tanıttı.

İzmir’de sosyal yardıma ihtiyaç duyan ailelere artık akıllı kart üzerinden yardım yapılacak. Sosyal Yardım Kartı ile dar gelirli vatandaşlar bir çok destekten kolayca faydalanmış olacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen İzmir Şehir kartı ile toplum taşımadan sosyal yardım işlerine kadar bir çok işlem tek bir kart üzerinden yapılacak.

İzmir Sosyal Yardım Kartı nedir?

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından çıkarılan ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik çıkarılan akıllı sosyal yardım kartıdır. Akıllı İzmir Şehir Kartı sayesinde sosyal yardımlar, burs, toplu taşıma ve bankacılık işlemleri sadece tek bir kart üzerinden yapılacak. Bu karta sahip olan öğrenciler, vatandaşlar ve aileler bir çok hizmetten ücretsiz yararlanma fırsatı yakalayacak.

İzmir Sosyal Yardım Kartı Verilen Hizmetler

  • Ramazan ve Kurban Bayramları öncesi nakit yardımı
  • Gıda Paketi Desteği
  • İlk ve ortaöğretim öğrencilerine kırtasiye desteği
  • Üniversite öğrencilerine eğitim nakit desteği
  • Giysi, bot ve mont desteği
  • Yakacak Yardımı
  • Çölyak ve Fenilketönüri hastalarına gıda yardımı
  • Bebek Bezi ve Mama Yardımı
  • Doğal Afet Destekleri
  • Bankacılık Hizmetleri

Emeklilere sağladığı yardımlar

İzmir Büyükşehir Belediyesi zor günler geçiren emeklilere İzmir Şehir Kartı aracılığıyla bir çok yardım vereceğini açıkladı. İzmir’deki emeklilerin faydalanacağı yardımlar şunlardır;

  • Fatura Desteği
  • Market Yardımı
  • Kira Desteği

İzmir Sosyal Yardım Kartı Başvuru Şartları

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından çıkarılan akıllı sosyal yardım kartından sadece ihtiyaç sahibi vatandaşlar yararlanmaktadır. Sosyal yardım kartından sadece İzmir ilinde ikameti bulunan vatandaşlar faydalanabilir. Başvuru yapmak için gelirinizin minimum seviyede olması gerekmektedir.

İzmir Sosyal Yardım Kartı Başvuru Formu

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelere verilen sosyal yardımlardan faydalanmak için internet üzerinden başvuru yapabilirsiniz. İzmir Sosyal Yardım Kartı başvurusu yapmak isteyenler, https://bizvariz.izmir.bel.tr/ adresine tıklayarak başvurusunu yapabilir.

Başvuru yapabilmek için Bizizmir.com’a üye olunması gerekmektedir. Üye girişi yaptıktan sonra başvurunuzu kolayca yapabilirsiniz.

İzmir Şehir Kartı Anlaşmalı Üye İş yerleri Listesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından çıkarılan İzmir Şehir Kartına ait anlaşmalı üye iş yerleri yayınlandı. Market – Bakkal ve Kırtasiye gibi alışveriş yapabileceğiniz anlaşmalı yerleri https://servisler.bizimpos.com/izmir_uye_isyerleri linkine tıklayarak alışveriş yapacağınız ilçeyi seçerek görebilirsiniz.

İzmir Sosyal Yardım Kartı Sorgulama

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen Sosyal Yardım Kartı Sorgulama işlemleri Biz İzmir uygulaması üzerinden yapılmaktadır. Bakiye sorgulama, şifremi unuttum gibi işlemlerinizi buradan yapabilirsiniz.

İzmir Sosyal Yardım Kartı Şifre Alma

İzmir Sosyal Yardım Kartınıza ait şifre size gönderilen zarf içerisinde bulunan kağıtta yazmaktadır. Bu şifre ile tüm alışverişlerinizi yapabilirsiniz.

İzmir Sosyal Yardım Kartı Şifremi Unuttum

İzmir Sosyal Yardım Kartınıza ait tanımlanan şifrenizi unuttuysanız, Biz İzmir uygulamasına üye olduktan sonra şifre yenileme yapabilirsiniz.

İzmir Sosyal Yardım Kartı Ne Zaman Yüklenecek?

İzmir Sosyal Yardım Kartına verilen yardıma göre para yükleme günleri değişkenlik göstermektedir. Aylık olarak sosyal yardımlar her ay düzenli olarak yatırılmaktadır. Tek seferlik olarak yatırılan mesela kırtasiye desteği gibi yardımlar tek seferlik olarak yatırılmaktadır. Yatırılan para destekleri sonrası telefon numaranıza mesaj gönderilmektedir.

İzmir Sosyal Yardım Kartı Her Ay Yatıyor mu?

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen sosyal yardım kartına düzenli olarak yapılan yardımlar bulunmaktadır. Tek seferlik yardımlardan alıyorsanız sadece Ramazan ve Kurban Bayramı yardımı ve kırtasiye desteği gibi yardımlardan faydalanırsınız.

İzmir Sosyal Yardım Kartı Üye İş Yeri Başvurusu

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen sosyal yardım kartının kendi iş yerinde geçerli olmasını isteyen esnaf ve iş yeri sahipleri başvuru yapmak için https://www.izmirteknoloji.com.tr/tr/uye-isyeri?AspxAutoDetectCookieSupport=1 linkine tıklayabilir.

Başvurulardan haberdar olmak için Sosyal Medya hesaplarımızdan bizi takip edin.

5/5 - (1 vote)

6 thoughts on “İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardım Kartı Nasıl Alınır? 2024

  • Ne desteği olursa yardım istiyoruz

    Yanıtla
  • Eşim madde bağımlısı olduğu için kayinpederim de kalıyorum 1 yaşında kızım var çok ihtiyacım var zor geçiriyoruz amcam şeker hastası çalışmıyor emekli maaş tek alıyor evde 6 kişiyiz

    Yanıtla
  • Mizgin Baykar

    Merhaba benim eşim madde bağımlısı 1 yaşında kızım var kayinpederimde kalıyorum çok ihtiyacım var zor geçiniyorum kızıma bez mama alamıyorum annem babam biraz yardım ediyor çok ihtiyacım var ondan yazdım

    Yanıtla
  • 2 cocugum vr yetim 2 yigenim mont ve not yardimi istiyorum ltfen hatay antakya

    Yanıtla
  • Meryem kaymaz

    Slm ben şanlıurfadan maddi durum zayıf 4 tane çocuk var okula giden yardımlarınıza talebim durum biraz iyi degil

    Yanıtla
  • emine

    biz e lütfen yardım edin maid durmumuz çok kötü lütfen yardım

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir