26 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 2 Nisan 2024

Biz Varız İzmir Emekli Desteği Başvurusu: İzmir’de Emeklilere 1500 TL Yardım Yapılacak 2024

İzmir Büyükşehir Belediyesi şehirde yaşayan emeklilere Ramazan Bayramı yardımı yapacak. Biz Varız platformu üzerinden yapılacak emekli desteği başvurusu nasıl yapılır, Cemil Tugay başvuru formu, bizvariz.izmir.bel.tr detaylarına Ege Etkinlik sitemizden ulaşabilirsiniz.

İzmir Büyükşehir Belediyesi sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekliyor. Yardım kampanyalarıyla İzmirlilere destek olmaya devam eden büyükşehir sosyal yardımlarına emekli yardımını da dahil etti. Emekli yardımı başvuruları başladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekonomik sebeplerden dolayı zor günler geçiren emeklilere Ramazan Bayramında 1500 TL destek verecek. Büyükşehir Emekli desteğiyle şehirdeki yaşlı vatandaşların yaşam kalitesini arttırmayı amaçlıyor. Cemil Tugay görevi boyunca kentteki sosyal dengeyi korumayı amaç edinmiş bu kapsamda çeşitli sosyal yardım programlarına imza atmayı hedeflemektedir.

Maddi destek olarak verilecek bayram harçlığıyla emekliler bayram coşkusunu daha rahat yaşamaları sağlanacak.

Biz Varız Emekli Desteği Başvuru Formu

Emeklilerin bu yardımdan faydalanabilmesi için İzmir Büyükşehir Belediyesine ait https://bizvariz.izmir.bel.tr/ linkine tıklayarak açılan ekrandan Emekli Desteğini seçerek başvurunuzu yapabilirsiniz.

T.C. Kimlik numaranızı ve doğum tarihinizi girdikten sonra cep telefonunuzu girin.

Başvuru butonuna tıkladıktan sonra cep telefonunuza bir kod gelecek.

Bu kodu ekrandaki alana girin ve devam edin.

Açılan sayfadan Emekli maaşınız ne kadar?, Hangi Emekli maaşını alıyorsunuz? sorularını cevaplayın ve e-devlet üzerinden indirdiğiniz karakodlu emekli aylığı belgenizi sisteme yükleyin. BAŞVUR butonuna tıklayarak başvurunuzu tamamlayın.

Biz Varız Emekli Desteğine Kimler Başvurabilir?

  • İzmir ilinde ikameti bulunan emekliler
  • Üzerine mesken veya araç kaydı olmayan emekliler
  • Kişi başına düşen gelir asgari ücretin 1/3’ünden fazla olmayan emekliler
  • Malulen emekli, yaşlılık aylığı, yetim ve ölüm aylığı alan kişilerde başvuru yapabilir.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Yardım Başvurusu Nasıl Yapılır?

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen emekli yardımına şartlarınız uymayabilir fakat bu yardım alamayacağınız anlamına gelmez. Büyükşehir çeşitli sosyal yardımlarda bulunuyor. Bu yardımlardan faydalanmak isterseniz, İzmir Şehir Kartına sahip olmanız gerekmektedir. İzmir Şehir Kartı nasıl alınır, başvuru nasıl yapılır, öğrenmek için buraya tıklayın.

Başvurulardan haberdar olmak için INSTAGRAM hesabımızı takip edin.

5/5 - (1 vote)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir