1 Mayıs 2024
Son Guncelleme Tarihi: 12 Haziran 2021

Müzik Susmasın Ek Kontenjan Başvurusu Nasıl Yapılır?

Müzik Susmasın ek kontenjan başvuru açıklaması yapıldı. Peki Müzik Susmasın desteğine nasıl başvurulur? Müzik Susmasın mesam başvuru. Müzik Susmasın başvuru formu örneği. Müzik Susmasın sonuçları. Müzik Susmasın ne kadar para veriliyor. Müzik Susmasın Haziran başvuruları. Müzik Susmasın formu doldur. Mesam haberler 2021.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, “Müzik Susmasın” projesine çeşitli nedenlerle başvuru yapamamış ve destek ihtiyacı olan müzik emekçileri için sınırlı sayıda ek kontenjan sağlamıştır.

Ek Kontenjana Katılım İçin Başvuru Adımları Şu Şekildedir:

  1. https://member.mesam.org.tr/login adresine kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yapınız. Kullanıcı adı ve şifrenizi bilmiyorsanız 0530 053 59 29 numaralı MESAM whatsapp hattından veya üye ilişkileri biriminden talep edebilirsiniz
  2. Kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaptığınız alanda yer alan “BAKANLIK DESTEK BAŞVURUSU”  butonuna tıklayıp ilgili bilgileri doldurunuz.
  3. Bilgilerinizi girdikten sonra bir eserinizin sesli/görüntülü kaydını veya söz ve notasını yükleyiniz. Yüklenecek eserin kaydının 5 dakikadan fazla olmaması ve makul düzeyde ses ve görüntü kalitesine sahip olması gerekmektedir.

Başvuru formunu belirtilen tarihler arasında eksiksiz bir şekilde dolduran ve doğru beyanda bulunan üyelerin bilgileri T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na iletilecektir.

Son başvuru tarihi 18 Haziran 2021 Cuma saat 17.00’dir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. 

  • Ocak 2021’den bu yana destekten faydalanan üyelerin başvuru yapmalarına gerek yoktur.
  • Telefon, Whatapp ve e-posta üzerinden yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. 
  • Hibe ödemeleri Yunus Emre Enstitüsü tarafından yapılacaktır. Ödeme planı henüz netleşmemiştir.
  • Birden fazla kurum üyeliği olan üyelerin sadece tek bir kurum (meslek birliği, dernek, sendika vb) üzerinden başvuru yapabileceklerdir. Örneğin; aynı zamanda MESAM ve MÜYORBİR üyeliği bulunan bir kişi kurumlardan birini tercih etmek durumundadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir