28 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 17 Mart 2023

Sleepy Reklamında Oynayan Kadın Kim 2023

Bebek bezi üreticisi Sleepy, Türkiye’nin 1 numarası isimli yeni reklamı filmini yayınlandı. Sleepy reklamında oynayan kadın merak edildi. Sleepy reklamında kim oynuyor, Karsu kimdir, Sleepy reklam şarkısı dinle 2023 sözleri detayları EgeEtkinlik.com da.

Bebek Bezi, Islak Mendil ve Hijyenik ped üreticisi Sleepy, en çok satan marka olması dolayısıyla bir reklam filmi yayınladı.

NİELSENIQ şirketinin verilerine göre en çok satan bebek bezi üreticisi olan Sleepy reklam filmini yayınladı. Reklam filminde oynayan kadın ise merak edildi. Kısa bir süre de reklamı izleyen yüzlerce kişi araştırmalar yapmaya başladı.

Sleepy Reklamında Oynayan Kadın Kim 2023

Bebekleri rahat ettiren, anne babaların güvenini kazanan Sleepy, yeni reklamında filminde şarkıcı KARSU oynamıştır. Türk asıllı Hollanda doğumlu olan KARSU, seslendirdiği Türkçe ve yabancı şarkılarla ülkemizde ve dünyada oldukça tanınan bir isimdir. Yaşadığımız deprem sonrası Antakyalı akrabasını ve sevdiği insanları kaybeden Karsu, Hollanda da katıldığı program ile depremzedeler için 90 milyon euro toplamıştır.

Sleepy Reklamı İzle 2023

4.7/5 - (15 votes)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir