28 Mart 2024
Son Guncelleme Tarihi: 8 Mayıs 2023

Derya Uluğ – Özcan Deniz Bursa Konseri 2023

Türk müziğinin sevilen isimleri Derya Uluğ ve Özcan Deniz Bursa’da ücretsiz konser verecek. Merinos Parkı konser 2023, Bursa Büyükşehir Belediyesi gençlik haftası etkinlikleri detaylarına EgeEtkinlik.com dan ulaşabilirsiniz.

Derya Uluğ ve Özcan Deniz Bursa Gençlik Haftası Etkinlikleri kapsamında ücretsiz konser verecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa değer katan kadınlar, gençler ve milli gururumuz TOGG’la gençlik haftasını Derya Uluğ ve Özcan konseri ile karşılıyor. Gün boyu düzenlenecek etkinliklerle gerçekleşecek büyük buluşmaya davetlisiniz. Merinos Parkında organize edilen etkinlik ve konserler halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleşecek. Kadın Kooperatifleri, Teknofest Gençliği, Gastronomi Lezzetleri, Gençlik STK’ları ve Spor Kulüpleri ile doyasıya bir gün sizleri bekliyor. Etkinliker saat 14.00 itibariyle başlayacak.

Derya Uluğ – Özcan Deniz Konseri

Türk pop müziğinin sevilen ismi Derya Uluğ ve Türk müziğinin değerli sanatçısı Özcan Deniz 11 Mayıs 2023 Perşembe günü Bursa Merinos Parkında sahne alacak. Gün boyu düzenlenecek etkinliklerin ardından saatler 17.00’yi gösterdiğinde sahne de Derya Uluğ olacak. Şarkılarıyla herkesi coşturacak olan Derya Uluğ konserinin ardından saat 18.30 da ise Özcan Deniz şarkılarıyla herkesi kendine hayran bırakacak.

Bursa etkinliklerini kaçırmamak için Sosyal Medya hesaplarımızı takip edin.

Bursa Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/Ebwxb05f3QyG8bwMlwGTbt

Ege Bölgesi Etkinlik Telegramhttps://t.me/egeetkinlikcom

Marmara Bölgesi Etkinlik Telegram: https://t.me/marmaraetkinlik

Instagramhttps://www.instagram.com/egeetkinlikcom/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir