27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 8 Mayıs 2023

Teşvik Programı İş Yönlendirme PTT nedir?

Teşvik Programı iş yönlendirme adı altında PTT bünyesine işçi alımı yapılacağı yönünde haberler yayılmaktadır. www.tesvikprogrami.com iş yönlendirme sitesi güvenilir mi, nedir, gerçek mi?, para iadesi nasıl alınır detayları Ege Etkinlik.com üzerinden bulabilirsiniz.

Teşvik Programı altında PTT bünyesine işçi ve personel alımı yapılacağı yönünde çıkan haberler nedeniyle vatandaşlar, haberin yayınladığı web sitenin güvenilir olup olmadığını araştırıyor.

Yıllardır PTT tarafından alım yapılmaması binlerce vatandaşı ufak bir haber olsa da heyecanlandırıyor. Bu yüzden bir çok web sitesi zaman zaman doğru olmasa da trafik çekebilmek adına bu tarz haberler yapabiliyor.

Haber içerikli sitelerin yanında sosyal medya üzerinden yapılan reklam ile bazı programlara dahil ederek insanlardan para alan web siteleri bulunmaktadır. www.tesvikprogramı.com adlı web sitesi de PTT de işe girmek isteyen kişilerden resmi denetimli ilan adı altında para teklif etmektedir.

Teşvik Programı web sitesi güvenilir mi?

Teşvik programı isimli web sitesi sosyal medya hesaplarını da kullanarak bir çok meslek dalında iş arayan ve kendine iş kurmak isteyen kişilere bir çok teşvikleri yayınlayan haber sitesi olarak görünüyor. Fakat bazı ilanlar üzerinden personel alımı yapılacağı ve KPSS şartsız iş yönlendirme garantili eğitime katıldığınız takdirde kamuda işe başlayacağınızı söylüyor. Başvuru içinde 108 TL ödeme yapmanız istenmektedir ve daha sonra belirtilen mail adresine istenilen evrakları göndermeniz için cep telefonunuza mesaj atılmaktadır.

Öncelikle kimse size kamu da çalışmak için iş yönlendirme garantili eğitim veremez. Sosyal medya üzerinden yapılan haberler ile insanların dikkatini çekmek amacıyla PTT gibi kurumların adını kullanarak sizden para teklif edilmektedir.. BU TÜR HABERLERE İTİBAR ETMEYİNİZ. Daha önce Devlet Planlama adı altında aynı yöntem ile insanlardan ödeme yapılması istenmiştir.

PTT İşçi Alımı Yapacak mı?

PTT tarafından henüz işçi alımına dair ilan yayınlanmamıştır. PTT resmi web sitesi olan (https://www.ptt.gov.tr/) olan haricinde yayınlanan haberlere itibar edilmemesi gerekmektedir. Aksi halde dolandırıcılık yöntemleriyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

PTT iş ilanlarından haberdar olmak için bizi takip edebilirsiniz.

Başvurulardan haberdar olmak için Whatsapp, Telegram ve Sosyal Medya Hesaplarımıza katılın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir