27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 4 Ocak 2024

Göksel Ankara Atatürk Spor Salonu Konseri Ne Zaman, Saat Kaçta?

Atatürk’ün Sevdiği şarkıları ünlü sanatçı Göksel ile Ankara’da hayat bulacak. Göksel Atatürk Spor Salonu konseri ne zaman, nerede, saat kaçta, Ankara ücretsiz konser 2024, Ankara Büyükşehir Belediyesi etkinlik detaylarını EgeEtkinlik.com sitemizden ulaşabilirsiniz.

Türk müziğinin güçlü sesi Göksel, 6 Ocak 2024 Cumartesi günü Ankara Atatürk Spor Salonunda ücretsiz bir konser vermeye hazırlanıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde ücretsiz gerçekleşecek bu muhteşem konserde Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirilecek. Kendi özgü sesiyle dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşatacak olan Göksel’in güçlü sesini müzik tutkunları canlı olarak izleme şansı bulacak.

Büyük organizasyonlara ev sahipliği yapan Atatürk Spor Salonu, Göksel’in muhteşem konseriyle müzikseverlerle dolacak ve unutulmaz bir atmosfer oluşacak.

Konser Detayları:

Ankara Büyükşehir Belediyesi destekleriyle düzenlenecek Göksel Konseri, 6 Ocak Cumartesi günü Ankara Atatürk Spor Salonunda gerçekleşecek. Konser saat 19.30’da başlayacak. Halka açık ve ücretsiz olarak düzenlenecek.

Ankara konserleri 2024 yılında da şehir sakinlerine müzik ziyafeti sunmaya devam edecek. Yıl boyunca Ankara Büyükşehir Belediyesi kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında enerji ve müzik dolu etkinlikler ücretsiz olarak halkla buluşacak.

Ankara’daki etkinliklerden haberdar olmak için bizi takip edin.

Telegram: https://t.me/anadoluetkinlik

Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/DzyFOrCzqCN2RAE1PVb664

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir