27 Temmuz 2024
Son Guncelleme Tarihi: 9 Temmuz 2024

Süleymanpaşa Belediyesi Erzak Yardımı Yapacak: Başvuru Detayları Belli Oldu

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yürüttüğü erzak yardımı ve gıda kolisi dağıtımlarıyla ihtiyaç sahibi ailelere destek oluyor. Bu yazımızda, Süleymanpaşa Belediyesi’nin 2024 sosyal yardım projeleri arasında öne çıkan Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı erzak yardımı, gıda yardımı ve gıda kolileri konularını ele alacağız. Tüm detayları Ege Etkinlik sitemizden öğrenebilirsiniz.

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yerel halkın ihtiyaçlarına yönelik çeşitli sosyal yardım projeleri düzenlenmektedir. Yardıma muhtaç ailelere el uzatan belediye Ramazan ve Kurban Bayramında vatandaşlarına erzak yardımı da yapıyor.

Süleymanpaşa ilçesinde maddi sıkıntı içerisinde bulunan ailelere yönelik erzak yardımı projesine başvurular başladı. Temel gıda ihtiyaçlarından oluşan gıda kolileri ailelerin adreslerine kadar ulaştırılacak. Erzak kolisinin içerisinde 10’dan fazla çeşit ailelerin günlük yaşamlarını sürdürmesini sağlayacak gıda malzemeleri bulunacak. Özellikle Ramazan ayı boyunca ailelerinin sofraları bereketlenecek ve her ihtiyaç halinde belediye yardımlarını sürdürecek.

Erzak Yardımı Kimler Yararlanabilir?

Süleymanpaşa Belediyesi ihtiyaç sahibi ailelere umut ışığı olmaya devam ediyor. Peki erzak yardımından kimler başvurabilir, başvuru şartları nelerdir?

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan,
  • Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesi sınırlarında ikamet eden,
  • Sosyal Yardım almaya uygun olmak
  • Ekonomik durumu kötü olmak

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım Başvurusu

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi Ramazan ayının yaklaşmasıyla birlikte tekrar erzak yardımı yapmaya başlıyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtmak üzere erzak kolisi siparişi veren Süleymanpaşa Belediyesine başvuru yapmak isteyen aileler ALO 153’ü arayarak gıda yardımı alabiliyor.

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım Başvurusu Ne Zaman Sonuçlanır?

Süleymanpaşa Belediyesi halkın ihtiyaçlarına yönelik yaptığı yardımları en kısa zamanda sonuçlandırarak ihtiyaç sahibi aileleri belirliyor ve yardımları ulaştırıyor. Önümüzde Ramazan ayı olmasından dolayı yaptığınız başvuru mübarek ay gelmeden önce sonuçlanacaktır ve uygun görüldüğünüz takdirde erzak yardımı adresinize ulaştırılacaktır.

Başvurulardan haberdar olmak için INSTAGRAM hesabımızı takip edin.

2 thoughts on “Süleymanpaşa Belediyesi Erzak Yardımı Yapacak: Başvuru Detayları Belli Oldu

  • Emra çolak

    Merhaba Hatay defneden yazıyorum 4 çocuk annesiyim evim yıkıldı yardıma ihtiyacım var

    Yanıtla
  • Ayten Horoz

    Merhaba Hatay Antakya deprem bölgesinden yaziyorum3cocuk annesiyim herşeyimi kaybettim nakti ve erzak yardıma ihtiyacım var

    Yanıtla

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir